• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme-karın germe - lipo olanlar destek lütfen

osleemce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
723
21
68
merhaba arkadaşlar uzun süredir araştırdığım ve sonunda karar verdim
Doktor araştırmam bir senedir oldu ama tek görüşme yaptım ve dr Ebru Durmuş a ameliyatı olacağım
Kendi sağlık problemlerim nedeniyle kendi drlarımdan onay almam gerektiğini söyledi kardiyoloğum onay verdi. Göğüs hastalıkları uzmanımdan da bu hafta alacağım umarım oda verir.
Bir kaç sorum var
Benim KOAH ASTIM ve Mitral kapak yetmezliği var bu rahatsızlıkları olup da ameliyat olan var mı aranızda

İyileşme süreci kişiye göre değişiyor biliyorum en erken işe ne Zaman dönebildiniz kendi işim masa başı iş eforlu bir işim yok

Bir de iskelet yapımda bozulma var ameliyat sonrası düzelme olan oldumu
Benim boynumun bile şekli değişmiş:(
Kendime önden çekişli diyorum bacaklarım ince göğüs ve karın Kocaman

Teşekkür ederim Sevgi'yle kalın

Diğer gelişmeleri de her gün yazarım ben 4 ocak diye planlıyorum umarım doktoruma da uyar

Merhaba evet 6 ocakta oldum çok şükür iyi de geçti meme ve lipo bölgelerinde hiç bir şey yok ama karın bölgesi baya sıkıntılı bugün direnler çıktı hala akıntı var. Yürüme de zorluyor. Meme küçültme de belki de en güzeli kist bulmuşlar tamamen temizlenmiş. Bugün pansumanda gördüğüm bana yetti ki hala şiş olmama rağmen

çok geçmiş olsun ösleemce , bir kaç sorum var ama
diren göğüs de ve göbekte miydi, karın germe de oldun mu yoksa yalnızca lipo mu

Back