Meme küçültme - Istanbul

38didi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
20
4
40
İstanbul da meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Tamer Şakrak ve dr.Cetin Duygu arasında kaldım .Uzun zamandır araştırıyorum, kafam çok karıştı. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz?

Bilgi verirseniz sevinirim
Ameliyatı çok güzel geçti sükür, istediğim göğüslere kavuştum.Yaklasik 3 saat sürdü, ikisi arasında çok fark olduğu için doktorum çok uğraşmış. Karnımdan yağ alıp eklemiş,ikisinin ölçüsü aynı olsun diye .İlk günüm ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle rahatladım.Ilk 10 gün çok önemli kendinizi korumalisiniz darbeye ve kanamaya karşı.

Ameliyatının nasıl geçti çok merak ettim.Insallah iyisinizdir

Ben olmadım. Şuan bebeğim var emiyor. İnşallah emmesi bittiği gibi yaptırıcam diyordum ama sanırım ameliyat sonrası için bebeğimin bi 4 5 yaşına gelmesini beklemem lazım. Şimdiden postları falan okuyorum bilgi sahibi olmak için.
Sizede çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk iyileşirsiniz

Merhabalar
İnşallah her şey sorunsuz bir şekilde ilerler ve hayal ettiğiniz memelere kavuşursunuz
benimde hayalim genç kızlığımdan beri büyük bir meme dokum var hamilelik,emzirme sonrasından alınan aşırı fazla kilolar işin içine girince dahada büyüdü :KK43:
Sizin belki ihtiyacınız yoktur ama doktorunuz meme operasyonundan önce kilo vermek ile ilgili bir bilgi verdi mi acaba?
İdeal kiloma 25 kilo uzaktayımda maalesef:KK43:
Doktorum hızlı kilo vermediğim sürece sorun olmayacağını söyledi. Benim de ideal kiloma bir 10 kilo var ama artık spor yapmak oldukça zorlaşmıştı. Haftada yarım kilodan fazla vermediğim sürece sorun olmayacağını söyledi

Ben 13 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum, fakat yeniden kilo alıp vermelere bağlı olarak büyüdü ve sarktı. Yeniden doktor arayışındayım. Tavsiyesi olanlar yazabilirse sevinirim.
Ben de 7 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum elhamdülillah iyiyim şu anda yalnız sağ memede hematom ve kist oluşmuş doktora gidip geliyorum yani ben hiç tavsiye etmem tekrar olmanızı oldum bitti diyemiyorum bakın sürekli hastaneye gidiyorum hiç tavsiye etmem olmayın Bir daha tekrar zayıflayın kendiliğinden küçülür

Ben de 7 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum elhamdülillah iyiyim şu anda yalnız sağ memede hematom ve kist oluşmuş doktora gidip geliyorum yani ben hiç tavsiye etmem tekrar olmanızı oldum bitti diyemiyorum bakın sürekli hastaneye gidiyorum hiç tavsiye etmem olmayın Bir daha tekrar zayıflayın kendiliğinden küçülür
Dren taktılar mi

X