Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın o kadar zor ki uykularım kaçıyor.Dr. Tamer Sakrak hakmin da hep olumlu yorum okudum fakat yinede çok zorya bende doktor arıyorum ayşegül sivriye baktım ama olumsuz yorum duyunca korktum
Dr.Tamer Sakrak 'in instagram sayfasına bir göz atın istersenizya bende doktor arıyorum ayşegül sivriye baktım ama olumsuz yorum duyunca korktum
kötü olur mu diye korkuyor insanDr.Tamer Sakrak 'in instagram sayfasına bir göz atın isterseniz
Evet ben de ondan korkuyorumbir de sonrasında daha
kötü olur mu diye korkuyor insan
Dr un ismi nedir?bir tanıdığım devlette yaptırmış 5 yıl olmuştur memnundu.
tekrar sorucam unuttum adınıDr un ismi nedir?
Cok teşekkür ederimtekrar sorucam unuttum adını
Ben dr Tamer Sakrak da karar verdim.Instagram sayfasından resimlere bakabilirsiniz.Cok sayıda ameliyat resmi varBen 13 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum, fakat yeniden kilo alıp vermelere bağlı olarak büyüdü ve sarktı. Yeniden doktor arayışındayım. Tavsiyesi olanlar yazabilirse sevinirim.
Siz protez düşünüyor musunuz? Tamer bey in fotoğraflarına da baktım kendisiyle de görüştüm. Ama emin olamadım. Siz ne zaman olucaksınız ameliyat? hasan fındıkla da görüştüm. İkisi de iyi doktorlar, görüştükce de kararsız kalıyor insan.Ben dr Tamer Sakrak da karar verdim.Instagram sayfasından resimlere bakabilirsiniz.Cok sayıda ameliyat resmi var
Ben Tamer beyde çarşamba ameliyat olacağım.Protez takilmayacak,göğsümün kendi dokusu yeterli çünkü,hatta alinacaktaSiz protez düşünüyor musunuz? Tamer bey in fotoğraflarına da baktım kendisiyle de görüştüm. Ama emin olamadım. Siz ne zaman olucaksınız ameliyat? hasan fındıkla da görüştüm. İkisi de iyi doktorlar, görüştükce de kararsız kalıyor insan.
Hayırlı olsun, ben de perşembe günü hasan fındık a oluyorum. Umarım ikimiz de kolayca atlatırız. Şimdiden çok geçmiş olsun.Ben Tamer beyde çarşamba ameliyat olacağım.Protez takilmayacak,göğsümün kendi dokusu yeterli çünkü,hatta alinacakta
MerhabalarHayırlı olsun, ben de perşembe günü hasan fındık a oluyorum. Umarım ikimiz de kolayca atlatırız. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun, ben de perşembe günü hasan fındık a oluyorum. Umarım ikimiz de kolayca atlatırız. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Ben kendim zayıfım ama göğüslerim gençliğinden beri büyük. Tabi hamilelik ,emzirmeye dahada büyüdü.Merhabalar
İnşallah her şey sorunsuz bir şekilde ilerler ve hayal ettiğiniz memelere kavuşursunuz
benimde hayalim genç kızlığımdan beri büyük bir meme dokum var hamilelik,emzirme sonrasından alınan aşırı fazla kilolar işin içine girince dahada büyüdü
Sizin belki ihtiyacınız yoktur ama doktorunuz meme operasyonundan önce kilo vermek ile ilgili bir bilgi verdi mi acaba?
İdeal kiloma 25 kilo uzaktayımda maalesef
Merhaba ben 2013 de özel gaziosmanpaşa hastanesinde Dr Halil ibrahim Gökere oldum 8 senedir hiç bir sorun yaşamadım ama kilo alınca tekrar büyüyorİstanbul da meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Tamer Şakrak ve dr.Cetin Duygu arasında kaldım .Uzun zamandır araştırıyorum, kafam çok karıştı. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz?