Meme küçültme - Istanbul

38didi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
20
4
40
İstanbul da meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Tamer Şakrak ve dr.Cetin Duygu arasında kaldım .Uzun zamandır araştırıyorum, kafam çok karıştı. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz?

Ben 13 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum, fakat yeniden kilo alıp vermelere bağlı olarak büyüdü ve sarktı. Yeniden doktor arayışındayım. Tavsiyesi olanlar yazabilirse sevinirim.

Ben dr Tamer Sakrak da karar verdim.Instagram sayfasından resimlere bakabilirsiniz.Cok sayıda ameliyat resmi var
Siz protez düşünüyor musunuz? Tamer bey in fotoğraflarına da baktım kendisiyle de görüştüm. Ama emin olamadım. Siz ne zaman olucaksınız ameliyat? hasan fındıkla da görüştüm. İkisi de iyi doktorlar, görüştükce de kararsız kalıyor insan.

Siz protez düşünüyor musunuz? Tamer bey in fotoğraflarına da baktım kendisiyle de görüştüm. Ama emin olamadım. Siz ne zaman olucaksınız ameliyat? hasan fındıkla da görüştüm. İkisi de iyi doktorlar, görüştükce de kararsız kalıyor insan.
Ben Tamer beyde çarşamba ameliyat olacağım.Protez takilmayacak,göğsümün kendi dokusu yeterli çünkü,hatta alinacakta

Hayırlı olsun, ben de perşembe günü hasan fındık a oluyorum. Umarım ikimiz de kolayca atlatırız. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Merhabalar
İnşallah her şey sorunsuz bir şekilde ilerler ve hayal ettiğiniz memelere kavuşursunuz
benimde hayalim genç kızlığımdan beri büyük bir meme dokum var hamilelik,emzirme sonrasından alınan aşırı fazla kilolar işin içine girince dahada büyüdü :KK43:
Sizin belki ihtiyacınız yoktur ama doktorunuz meme operasyonundan önce kilo vermek ile ilgili bir bilgi verdi mi acaba?
İdeal kiloma 25 kilo uzaktayımda maalesef:KK43:

Merhabalar
İnşallah her şey sorunsuz bir şekilde ilerler ve hayal ettiğiniz memelere kavuşursunuz
benimde hayalim genç kızlığımdan beri büyük bir meme dokum var hamilelik,emzirme sonrasından alınan aşırı fazla kilolar işin içine girince dahada büyüdü :KK43:
Sizin belki ihtiyacınız yoktur ama doktorunuz meme operasyonundan önce kilo vermek ile ilgili bir bilgi verdi mi acaba?
İdeal kiloma 25 kilo uzaktayımda maalesef:KK43:
Ben kendim zayıfım ama göğüslerim gençliğinden beri büyük. Tabi hamilelik ,emzirmeye dahada büyüdü.

İstanbul da meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.Dr. Tamer Şakrak ve dr.Cetin Duygu arasında kaldım .Uzun zamandır araştırıyorum, kafam çok karıştı. Tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz?
Merhaba ben 2013 de özel gaziosmanpaşa hastanesinde Dr Halil ibrahim Gökere oldum 8 senedir hiç bir sorun yaşamadım ama kilo alınca tekrar büyüyor

X