- 22 Aralık 2023
- 8
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi cizgideyim
Bu tarz acilmalarda iz daha büyük oluyor diye biliyorum ama bazı insanların teninde fazla iz kalmıyor kişiye göre değişen bir durum, kapanır ama dikiş açılmalarında iyileşme gerçekten uzun bir sureç ister neyse ki enfeksiyon olmadığını söylemiş yalnız orda dikiş açılan yerde sarı bir birikme var bu doku olabilir ki eğer enfeksiyon değilse doktorunuza bir sorunBilmiyorum foktra bugün yine resim attım enfeksiyon mu var acaba die ama ısrarla her şey yolunda diyor korkuyorum yaşayan var mı acaba izi kalacak mı merak ediyorum
Merhaba dikişler için geçmiş olsun yeni meme için hayırlı olsun bende yaptırmayı düşünüyorum da acaba ne kadar ödediniz nerede yaptırdınızMerhaba arkadaşla meme küçültme ameliyatı olalı henüz 17 gün oldu dikişlerin alt kısmınds açılma var 14. Gün kanamam var die doktra yazdığmda pansuman yapmaya başlayın dedi henüz 3 gündür pansuman yapıyorum su süreçten geçmiş yarası iyileşmiş olan var mı nr kullandınız bu izler geçecek mi çok endişeliyim lütfen tecrübe edenler yazabilirse çok sevinirimEki Görüntüle 3356956 Eki Görüntüle 3356955
Çok kötü değilse dayanılmayacak sırt ağrıların varsa hiç olsa kolay değilOlmayı düşünüyordum bu görüntüden sonra vazgeçtim
Merhaba benim doktrum izmirde prof dktr. Cüneyt özek 75 bin tl ödedimMerhaba dikişler için geçmiş olsun yeni meme için hayırlı olsun bende yaptırmayı düşünüyorum da acaba ne kadar ödediniz nerede yaptırdınız
Şuan durum nedir memnun değilmisiniz bende olmayı dusunuyorumda kararsizimÇok kötü değilse dayanılmayacak sırt ağrıların varsa hiç olsa kolay değil
bende ya çok istiyorum kıyafet açısından çok kötü bir durumOlmayı düşünüyordum bu görüntüden sonra vazgeçtim
durumunuz nasıl oldu aynısı bendeMerhaba arkadaşla meme küçültme ameliyatı olalı henüz 17 gün oldu dikişlerin alt kısmınds açılma var 14. Gün kanamam var die doktra yazdığmda pansuman yapmaya başlayın dedi henüz 3 gündür pansuman yapıyorum su süreçten geçmiş yarası iyileşmiş olan var mı nr kullandınız bu izler geçecek mi çok endişeliyim lütfen tecrübe edenler yazabilirse çok sevinirimEki Görüntüle 3356956 Eki Görüntüle 3356955