K Karyammm Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2023 9 3 6 41 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Karyammm #1 Merhaba göztepe prof. Süleyman yalçın hastanesınden meme küçültme için randevu aldım sıramı bekliyorum bu hastanede meme küçültme ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilirmi ben ameliyat olabılırsın dıyınce heyecandan bısey soramadım aramalarını beklıyorum ☺
Merhaba göztepe prof. Süleyman yalçın hastanesınden meme küçültme için randevu aldım sıramı bekliyorum bu hastanede meme küçültme ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilirmi ben ameliyat olabılırsın dıyınce heyecandan bısey soramadım aramalarını beklıyorum ☺
L Lohusay Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2017 67 7 86 33 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Karyammm #2 Merhaba hangi doktorla görüştünüz?
L Lohusay Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2017 67 7 86 33 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Karyammm #3 Karyammm .!.: Merhaba göztepe prof. Süleyman yalçın hastanesınden meme küçültme için randevu aldım sıramı bekliyorum bu hastanede meme küçültme ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilirmi ben ameliyat olabılırsın dıyınce heyecandan bısey soramadım aramalarını beklıyorum ☺ Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi doktorla görüştünüz?
Karyammm .!.: Merhaba göztepe prof. Süleyman yalçın hastanesınden meme küçültme için randevu aldım sıramı bekliyorum bu hastanede meme küçültme ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilirmi ben ameliyat olabılırsın dıyınce heyecandan bısey soramadım aramalarını beklıyorum ☺ Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi doktorla görüştünüz?