meme kucultme ameliyatim

sosyalkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
188
26
Hanimlar merhabalar, liseden beri hayalim olan meme kucultme ameliyatim 4 gun once gerceklesti. 80 dd hatta e olan gogsum suan b c arasi oldu.halen sis oldugu icin tam olcu veremiyorum.sabah erkenden hastaneye gittik ve kan testleri yapildi.sonrasinda ameliyata alindim.genel anestesiyle yapilan islem 3 saat surdu.sonucunda dimdik ve yusyuvarlak goguslerim oldu :) uyandigimda inanilmazzzzzzz bir aci hissediyordum.sanki memelerimle beraber akcigerlerimi de kesmisler gibi agrim vardi.nefes alirken bile acim vardi.yarim saat kadar inlemeden sonra agri kesicilerle katlanabilir bir agri seviyesine dustu.her bir goguste birer dren vardi.sargili gogsume sporcu sutyeni giydirilmisti. 4 saat bekleyip yemek yedim su ictim.sonrasinda yurudum biraz ve tuvalete gittim nihayet.ertesi gun taburcu oldum.agrim minimumdu. 1 defa pansuman yapldi hastaneden cikmadan. 2 gun sonra yine pansumana gittim. Suan icin her sey yolunda gibi gorunuyor.sorularinizi alabilirim :)

öncelikle geçmiş olsun.

bende bi yandan düşünüyorum bi yandan şey düşünüyorum; ablam çocuktan sonra göğüsleri küçüldü. acaba benimde öyle olur mu. hani ameliyata gerek kalır mı diye. bende 80d giyiyorum. zayıflasam bile kendimi bildim bileli D giydim. ve belimde ağrıyor :/

Canim benim c gibi gorunuyor suanda.hem sarkik hem buyuktu. E den c ye dustum.d den b ye dusersin bence.eger evlilik cocuk planlarin yakinsa erteleyebilirsin ama uzaksa yaptirmani tavsiye ederim.doktora danismak en guzeli aslinda.hangisi daha uygun senin bedenin icin daha iyi biliyolar.cilt tipi elastikiyet ici bos mu dolu mu doku mu var yag mi var soyluyorlar.

X