meme küçültme ameliyatı yardım lütfen

liveay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
31
27
Arkadaşlar Merhaba bugün 25. Gün oldu.
Sol meme kan topladığı için henüz şiş ve dikişlerin bazıları alınmadı. Alt orta çizgiden arada sarı kokusuz sıvı dokusu geliyor ve memede kizariklik şişlik morluk var ... sizde böyle oldumu yardım edermisiniz? Tşkler ❤

Merhaba cnm durumun nasil oldu merak ediyorum??? Bende meme buyutme ameliyati oldum bugun 15 gun oldu sol gogusum guzel bir sekilde duzelirken sag gogusum hala cok sis ve kizarik cok korkuyorum bir komplikasyon olucak diye lutfen yardim

Merhaba cnm durumun nasil oldu merak ediyorum??? Bende meme buyutme ameliyati oldum bugun 15 gun oldu sol gogusum guzel bir sekilde duzelirken sag gogusum hala cok sis ve kizarik cok korkuyorum bir komplikasyon olucak diye lutfen yardim
küçültme oldu benimki akıntı devam ediyor tabiki şişlik ve kizariklik oluyor daha gergin o meme çünki sarı akan su kokusuzsa hiç korkma zamanla inip geçiyor hergecen gün toparlaniyor doktor kontrolunden çıkma ağrı olduğu zaman akıntın varsa kokulu olduğu zaman hemen git doktoruna yoksa şişlik kizariklik çok normal kan toplamis meme çünki
Dua ed geçer ınsallah

Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin cnm
Allah yardim etsin akinti falan yok su anlik
Ben Turkiyede oldum ve su an fransadayim
Hasyanedeyim iki gundur enfeksiyon olmasindan supheleniyorlar bakalim insallah duzelir insallah senden duzelirsin cok cok gecmis olsun

Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin cnm
Allah yardim etsin akinti falan yok su anlik
Ben Turkiyede oldum ve su an fransadayim
Hasyanedeyim iki gundur enfeksiyon olmasindan supheleniyorlar bakalim insallah duzelir insallah senden duzelirsin cok cok gecmis olsun
amin inşallah çok geçmiş olsun sıcak tut kendini kötü düşünme sabır ed geçer inşallah Allah yar ve yardımcın olsun

Benimde baya akıntı oluyordu dr kokladı kokusuzsa sorun yok kızarıklık o bölgede sıcaklık olması normal tam 1 yıl bugün :halay:

X