MEME KÜÇÜLTME AMELIYATI VE SONRASI

MRVDFN

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
34
11
30
Merhaba ben senelerdir büyük göğüsten şikayet eden ama asla ameliyata cesaret edemeyen biriydim taki artık sırt ve göğüs ağrılarım başlayıp sarkma olana kadar
Araştırma sonucu özelde ameliyat olmaya kadar verdim 26 mayısta ameliyatım var
Şimdi ameliyat olanlara sorun şu sonrasında kantoron kullananlar çok daha hızlı iyileştiğini söylüyor ameliyattan ne kadar süre sonra sürüldü hakiki kantoron nerden buldular
Ameliyat olanlar bu sürede beni ne bekliyor ve bu diren dene şey can yakıyor mu😪

Ameliyatınız çok çok iyi geçer umarım 🌞☀️
Özel hastahanede mi olacaksınız ? Benimde 18 haziranda :))

Ben de olmak çok isityorım bebegim yeni emzirmeyi bıraktı özel ve devlet fark ediyor mu süreç nasıl daha hiç bir adım atmadım

Bende 24 mayısta oluyorum yıllardır istediğim ama bir türlü planlayıp cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatını🤗bende merakla okuyorum formda bütün yazılanları .Sonrası için krem ne verir doktorum bilemiyorum henüz ama yarın sorarım görüşmem olacak .

Bende 24 mayısta oluyorum yıllardır istediğim ama bir türlü planlayıp cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatını🤗bende merakla okuyorum formda bütün yazılanları .Sonrası için krem ne verir doktorum bilemiyorum henüz ama yarın sorarım görüşmem olacak .
Kremin yani sıra burada bir kaç yazıda kantoron yağının çok ise yaradığını dikişleri çabuk iyileştirdiğini okudum ama günde 3 4 kez sürmek gerekiyormus sanırım

Geçmiş olsun bende olmak icin sıra bekliyorum gelişmeleri yazın lütfen olurmu

Ameliyatınız çok çok iyi geçer umarım 🌞☀️
Özel hastahanede mi olacaksınız ? Benimde 18 haziranda :))
Geçmiş olsun bende olmak icin sıra bekliyorum gelişmeleri yazın lütfen olurmu
Sıra kaç ayda geliyor arkadaşlar

peki olan arkadaşlar kaç günde işe başlayabilirsiniz ben devlet memuruyum da kimse bilsin de istemiyorum çok uzun sürer mi toparlanmak

neden bir AÜ sonra özel bir sebebi var mı yoğunluktan mı

Yoğunluktan dolayı birde ben hasta sonu istedim o yüzden ertelendi
1 ay sorun değil kilo vermeye çalışıyorum ameliyata girene kadar 1 kg versem bile benim için avantajlı olacak
Emzirme sonrası ameliyat sürecini bilmiyorum maalesef :KK43:

peki olan arkadaşlar kaç günde işe başlayabilirsiniz ben devlet memuruyum da kimse bilsin de istemiyorum çok uzun sürer mi toparlanmak

Bende özel sektörde çalışıyorum ve işe erken dönmem gerekiyor
Masa başı olduğundan 3-4 gün içinde başlarsın dedi doktor
Çalışma arkadaşım 3. Gün işe gelmişti

Buna çok sevindim o kadar çok istiyorum ki emzirme olayından 6 ay sonra diyorlar üniversite hastanesindeki doktorlar çok iyi dediler randevu almak istetiyorum ama sanırım sıra çok oluyor 6 ah sonra falan gelir umarım

İyi geceler hanımlar devlette yaptıran var mı acaba?
Ben de kaç senedir istiyorum meme küçültme ameliyatı yaptırmak
ama şuan emziriyorum. Bugün iyice çöktüğümü anladım omuzların sırtım çok ağrıyor. Bebesi sütten keseyim inşallah uzatmadan halledecegim

X