Merhaba 8 Nisan 2025 tarihinde meme küçültme ve dikleştirme operasyonu geçirdim ameliyatı gülhane'de oldum zor bir süreç bakım istiyor ama benim burada paylaşmak istediğim meme başı ölümü olmasın diye beni Su altı hekimliği hiperbarik tedavisine gönderdiler ikinci ve üçüncü gün çok kötüydüm artık ağlıyordum ben niye yaptım bunu kendime diye ama 4. gün hiperbarik tedavisine gidip geldikten sonra ertesi gün hiçbir ağrım kalmadı dikişlerimde sızlama acı hiçbir şey kalmadı benim de tecrübelerim tıpkı diğer yazan arkadaşlar gibi tek fark hiperbarik tedavisi görmem iyileşme sürecini çok çok çok fazla arttırıyor meme başı ölümü riski olduğundan hiperbarik oksijen tedavisine yönlendirdiler bu kadar hızlı bir iyileştirme yapacağını hiç düşünmezdim şu an benim herhangi bir riskim kalmadı ortadan kalktı tecrübelerimden faydalanmanız için sadece hiperbarik oksijen tedavisini önermek istedim diğer bütün süreç herkeste aynı ilerliyor zaten önemli olan doktorunuz ve sizin bünyenizin dayanıklılığı iyileşme süreciniz bunlar zaten herkeste farklılık gösteriyor ama hiperbarik tedavisi kesinlikle ve kesinlikle hızlandırıyor sadece iki seans hiperbarik tedavisi aldım eğer birkaç seans daha alabilseydim kesinlikle bir hafta içinde dikişlerim bile iyileşmiş olabilirdi doktorunuza muhakkak sorun