Meme küçültme ameliyatı sonrasında

Sorsorustur42

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
16
10
20
Merhaba kızlar meme küçültme ameliyatı olalı Martın 2 sinde 1 sene olacak , bu zamana kadar hiç bir sıkıntım yoktu ve gayet rahattım ama 2 gündür sol göğüsümün meme ucuna ağrı sancı giriyor , böyle olan var mıydı sebebi neydi eğer bir bilgiye sahip olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum 🌸🥰

Merhaba kızlar meme küçültme ameliyatı olalı Martın 2 sinde 1 sene olacak , bu zamana kadar hiç bir sıkıntım yoktu ve gayet rahattım ama 2 gündür sol göğüsümün meme ucuna ağrı sancı giriyor , böyle olan var mıydı sebebi neydi eğer bir bilgiye sahip olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum 🌸🥰
Regl oncesinde olabiliyor acaba iyle bir zamanda mıydınız?

Merhaba ameliyat olalı 2 sene oluyor hala bazı sancılarım var üzün süre üstüne yatamıyorum. Meme uçlarımda zaman zaman ağrı ve acıma olurdu. Memuclarıma his geç geldi ve acısı uzun sürdü. zamanla gecer

Merhaba ameliyat olalı 2 sene oluyor hala bazı sancılarım var üzün süre üstüne yatamıyorum. Meme uçlarımda zaman zaman ağrı ve acıma olurdu. Memuclarıma his geç geldi ve acısı uzun sürdü. zamanla gecer
Ben çok yüz üstü yatıyorum belki de o yüzden oldu belki de his geliyor geldikçe hissediyorum olabilir , çok teşekkür ederim🌸☺️

Merhaba ameliyat izleriniz ne durumda? Dr ile görüştüm ters t şeklinde bir iz olacağını ama bu izin zamanla azalacağını ancak tamamen geçmeyeceğini söyledi. Bu yüzden çok tedirginim. Özel hayatımda partneri rahatsız edecek kadar belirgin izler mi bunlar?

X