- 6 Ocak 2025
- 62
- 19
- 3
- 27
Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşındayım, bekarım. Ergenliğimin başından beri takıntılı bir şekilde memelerimi dert ediyorum kendime. Şu an 95C kullanıyorum. Kilo verdiğim dönemde 85B-85C kullanmaya başlamıştım. Normalde kağıt üstünde baktığınızda boyut olarak çok büyük gelmiyor insanlara. Ama hem ağırlık olarak çok ağırlar, bu yüzden skolyoz problemi yaşıyorum, hem de sarkık. Sadece dikleştirme yaptırsam gözüme iyice büyük gelecek boyutu. İlerde çocuğum olduğunda emzirsem ne hale gelir tahmin bile edemiyorum. Evlenmeden önce küçültme + dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Sırt ağrılarımdan, istediğimi giyememekten çok yoruldum. Tekrar ideal kiloma ulaşınca ameliyat olmak istiyorum.
Daha önce bu ameliyatı olan ve memnun kalan arkadaşlardan doktor önerisi rica ediyorum. Özellikle kadın doktor olursa daha çok içime siner. Ve güncel ameliyat fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim. Güncel fiyatlardan hiç haberim yok.
Daha önce bu ameliyatı olan ve memnun kalan arkadaşlardan doktor önerisi rica ediyorum. Özellikle kadın doktor olursa daha çok içime siner. Ve güncel ameliyat fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim. Güncel fiyatlardan hiç haberim yok.