Ben 10 Mayısta devlet hastanesinde ucretsiz oldum 23cm uzeri ucretsiz hakkınız varmış devletin karşıladığı benim 28di ameliyat anestezi hazırlığı yapılırken dr kac beden sutyen takiyosun dedi toparlayicida 80d dedim 80c al dedi 1 beden kucultuluyomus normalde ama doktora sadece 1 kapmı küçülecek dedim en küçük bedene indirirmisiniz hocam dedim aa istiyomusun dedi evet dedim o zmn 80b al dedi cerrahi sutyen alınıyor medikal sütyen diye geçiyor tabi ameliyattaki ödemi göz onune almadık sütyen olmamis
allahtan hastanenin altındaki medikalden almistim hemen degistirmis refakatcim 85 b takıldı bugün 22 gun oldu artık contratubex e geçtik ilk gün sızı seklinde ağrım oldu sonrasında rahat gecti hic ağrım olmadi desem yeridir ameliyattan 2 saat sonra kalktim 4 saat sonra sondayi söktüm hatta serum takmaya geldiler odaya ben refakatci koltugunda tv izliyodum hastan nerde diye sordular
bence korkmayın ve pozitif girin ameliyata bnim dr hastanedeki tek plastik cerrahti ve ogretim uyesiydi eli cok hafifmis gercekten cokta kibar bi dr du şuan odemli ama yinede bile güzel duruyor dikislerimde gozle görülür gbi değil yakindan bakan gorur anca