Mersinde Doktor Burcu Parlak Altınok a meme küçültme ameliyatı oldum 1 hafta önce. Tavsiye ediyorum herkese. Çok ilgili, her soruyu sorabileceğiniz ve saglığinizi ,ne istediginizi önemseyen bir doktor. Aynı zamanda sizin meme yapıniza gore neler yapilabilir ne mumkun belirtiyor. Hastanede 1 gun kaldim ertesi gun drenlerin cikmasi ile taburcu oldum. Hic agri yasamadim sadece korsenin sıkması drenler varken ve spanç sıkıştırıldıgı icin rahatsizlik verdi dren cekilince rahatladim.Hic agri yasatmadan cekti doktorum direnlerimi. Anestezi ilk yarim saat ve gün icinde 2 bulanti disinda etkilemedi , en az 8 saat sonra yurumek ya da sabah daha iyi oluyor. Ilk gunden itibaren normal yemeklerimi kendim yedim agrimiyor o kadar fazla havaya kaldirmazsaniz kolunuzu.Ilk 2 gün birilerinin destegi ile yatip kalktim dogrulmak sıkıntı oluyor. Gece hic agri olmadan normal sirt ustu uyudum. Sirt ustu uyumak sabah 6-7 de agrimaya basladi kalkip biraz yuruyup oturup geri uyudum o yuzden. 3. Günden sonra agir kaldirmak ve egilmek disinda oturup kalkip yuruyup normal tum hareketlerimi yapabildim. 4. Gün banyo yaptim ,kiz kardesimden destek alarak zorlamak istemedim ben dikisler icin ama kendim de yaoabilirdim hafif hafif yavasca. Sadece batikon surup gazli bezlerimi degistirmek disinda bir sey yapmiyorum. Sutyen gece gunduz takili kaliyor yedeklerseniz iyi olur. Beni rahatsiz etmiyor gece gunduz takili olmasi aksine guven veriyor. Şuan 1 hafta oldu ilk kontrole gittim gayet iyi durumdayim. Hareketlerim cok normal. Ilk basta sol meme daha şişti ama bu hafta yavas yavas inmesi ile esitlenmeye yaklasti. Dikislerim düzgün,meme baslarim simetrik , şuan memeler fazla havada alt dikis yerleri boslukta gibi duruyor ama inecekler zaman lazim . Doktor hanim o kadar güzel sekil vermisler ki silikonlu taktirmisim gibi duruyor sanki kucultme degil gibi. Herkesin kendi meme dokusuna ve yag oranina göre kucultme yapiliyor muhtemelen. Sabit bir boyut yok, olabilirlik var. Basta dikisler ve kötü görünüm böyle mi kalir ,katli mi kalir dikis yerleri cukur cukur olur mu diye tedirgin oldum ama doktorum sürecteki görunumlerle ilgili fotograf gosterdigi icin ve duzelecegini acik acik konustugu icin rahatim. Herhangi bir sorunda da izlerle ilgili duzeltmede yardimci olacagini soylerek insani rahatlatan insani duygulari cok yuksek bir doktor. Herkese tavsiye ederim . Ablam da kendisine ayni ameliyati olmaya karar verdi.