MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI OLACAKLAR VE DOKTOR TAVSİYESİ 2021

Merhaba sizin nkedar oldu olalı bende yaptdım 15 gün önce sanki biri daha büyük diperi küçük pskoljim bozuldu doktor geee diyor kist gibi birşey oluştu sert

Merhaba sizin nkedar oldu olalı bende yaptdım 15 gün önce sanki biri daha büyük diperi küçük pskoljim bozuldu doktor geee diyor kist gibi birşey oluştu sert siZdede oldumu
Kanama olmuş olabilir hematom oluşmuştur belki 1 ayda anca oturuyormuş eğer hafif fark varsa hic gözünüzde büyütmeyin zaten hep asimetrik olacak. Benim şuan şiş tam anlamıyorum ama doğal duruyor. Doktora dediniz mi kıstı? Kolunuzu zorlamayın ağırlık taşımayın

Geçmiş olsun. Bende meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. İlk aylarda dik ve silikonlu gibi duruyor sonra foss iniyor
Valla bu söylediginize sevindim diyebilirim. O kadar havadaki inip normallesirse alttaki kesik de görünmez diye düşünüyorum. Sadece sol meme hala bir tık daha şiş ne zaman iner bilemiyorum.9gün oldu ameliyat olalı. Umarim esitlenir.

Valla bu söylediginize sevindim diyebilirim. O kadar havadaki inip normallesirse alttaki kesik de görünmez diye düşünüyorum. Sadece sol meme hala bir tık daha şiş ne zaman iner bilemiyorum.9gün oldu ameliyat olalı. Umarim esitlenir.
Daha çok yenisiniz. Şöyle 6 ayı bulur

Aynı durum bendede var sol göğsüm daha şiş büyük gibi siz doktorunuza sordunuzmu nediyor

8 ay önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 3 ay sorun yaşamadım ancak maalesef özellikle sag memede kist oluştu ve aynı zamanda ödem oluştu ilaç tedavisi uyguladı doktor ameliyatımı yapan doktor benimle bir bağlantısı yok genel cerrah iyi geçin oraya bir görünüm dedi durum böyle
Bendede aynı durum peki geçtimi sizinki

Mersinde Doktor Burcu Parlak Altınok a meme küçültme ameliyatı oldum 1 hafta önce. Tavsiye ediyorum herkese. Çok ilgili, her soruyu sorabileceğiniz ve saglığinizi ,ne istediginizi önemseyen bir doktor. Aynı zamanda sizin meme yapıniza gore neler yapilabilir ne mumkun belirtiyor. Hastanede 1 gun kaldim ertesi gun drenlerin cikmasi ile taburcu oldum. Hic agri yasamadim sadece korsenin sıkması drenler varken ve spanç sıkıştırıldıgı icin rahatsizlik verdi dren cekilince rahatladim.Hic agri yasatmadan cekti doktorum direnlerimi. Anestezi ilk yarim saat ve gün icinde 2 bulanti disinda etkilemedi , en az 8 saat sonra yurumek ya da sabah daha iyi oluyor. Ilk gunden itibaren normal yemeklerimi kendim yedim agrimiyor o kadar fazla havaya kaldirmazsaniz kolunuzu.Ilk 2 gün birilerinin destegi ile yatip kalktim dogrulmak sıkıntı oluyor. Gece hic agri olmadan normal sirt ustu uyudum. Sirt ustu uyumak sabah 6-7 de agrimaya basladi kalkip biraz yuruyup oturup geri uyudum o yuzden. 3. Günden sonra agir kaldirmak ve egilmek disinda oturup kalkip yuruyup normal tum hareketlerimi yapabildim. 4. Gün banyo yaptim ,kiz kardesimden destek alarak zorlamak istemedim ben dikisler icin ama kendim de yaoabilirdim hafif hafif yavasca. Sadece batikon surup gazli bezlerimi degistirmek disinda bir sey yapmiyorum. Sutyen gece gunduz takili kaliyor yedeklerseniz iyi olur. Beni rahatsiz etmiyor gece gunduz takili olmasi aksine guven veriyor. Şuan 1 hafta oldu ilk kontrole gittim gayet iyi durumdayim. Hareketlerim cok normal. Ilk basta sol meme daha şişti ama bu hafta yavas yavas inmesi ile esitlenmeye yaklasti. Dikislerim düzgün,meme baslarim simetrik , şuan memeler fazla havada alt dikis yerleri boslukta gibi duruyor ama inecekler zaman lazim . Doktor hanim o kadar güzel sekil vermisler ki silikonlu taktirmisim gibi duruyor sanki kucultme degil gibi. Herkesin kendi meme dokusuna ve yag oranina göre kucultme yapiliyor muhtemelen. Sabit bir boyut yok, olabilirlik var. Basta dikisler ve kötü görünüm böyle mi kalir ,katli mi kalir dikis yerleri cukur cukur olur mu diye tedirgin oldum ama doktorum sürecteki görunumlerle ilgili fotograf gosterdigi icin ve duzelecegini acik acik konustugu icin rahatim. Herhangi bir sorunda da izlerle ilgili duzeltmede yardimci olacagini soylerek insani rahatlatan insani duygulari cok yuksek bir doktor. Herkese tavsiye ederim . Ablam da kendisine ayni ameliyati olmaya karar verdi.
Ben de mersinde yaşıyorum ve ameliyat olmayı düşünüyorum da acaba fiyat bilgisi verebilir misiniz? Bu arada geçmiş olsun. Darısı benim başıma :)

Ben de mersinde yaşıyorum ve ameliyat olmayı düşünüyorum da acaba fiyat bilgisi verebilir misiniz? Bu arada geçmiş olsun. Darısı benim başıma :)
Fiyat vermeyi dogru bulmuyorum ,doktor hanim karar verse daha dogru olur diye dusunuyorum. Cunku herkesin ameliyat zorlugu yapilacak islemler farkli olabilir. Ama uçuk fiyatlar degil memnun kalirsiniz az cok fiyat araliklarini biliyorsaniz. Tavsiye ediyorum .

Geçmedi hala sağ şiş . Doktor doktor geziyorum. Ameliyatı gerçekleştiren doktorum normal. Sorun yok diyor. Çok rahat adam
Benim neredeyse bir ay olacak ameliyat olalı hala geçmedi bir göğsüm şiş bir göğsüm minik açılarınız nasıl peki benim açım da geçmedi acaba normal mi

Fiyat vermeyi dogru bulmuyorum ,doktor hanim karar verse daha dogru olur diye dusunuyorum. Cunku herkesin ameliyat zorlugu yapilacak islemler farkli olabilir. Ama uçuk fiyatlar degil memnun kalirsiniz az cok fiyat araliklarini biliyorsaniz. Tavsiye ediyorum .
Bugün Burcu hanıma gittim. Memnun kaldım teşekkürler tavsiyeniz için. Özel muayene yerlerine kıyasla uygundu kesinlikle

Bugün Burcu hanıma gittim. Memnun kaldım teşekkürler tavsiyeniz için. Özel muayene yerlerine kıyasla uygundu kesinlikle
Iyi ve sagliga önem veren bir doktordur :) Benim 15. Günüm ne dikiste acilma ne enfeksiyon yasadim cok şükür. Gayet normal iyilesme sürecine biraktim kendimi. Hafif solda şişlik var ama normal o da zamanla düzelir.

Ne zaman ameliyatta takilan bantlari cikardiniz acaba ? Ne zaman normal sütyene gectiniz ? Ne zaman dikisleriniz eridi ? Daha önceden ameliyatla ilgili tecrubesi olanlar cevap verebilir mi lütfen ?

Ne zaman ameliyatta takilan bantlari cikardiniz acaba ? Ne zaman normal sütyene gectiniz ? Ne zaman dikisleriniz eridi ? Daha önceden ameliyatla ilgili tecrubesi olanlar cevap verebilir mi lütfen ?
1 hafta sonra bantlar çıktı
1 ay korse sütyen takıyorum ameliyat esnasında takılan balelnli sütyen takmayın dedi doktor 2 ay bitmeden
Bugün 40 güne yaklaşıyor çoğu yerdeki dikişler kaynadı pembeleşti

X