MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI OLACAKLAR VE DOKTOR TAVSİYESİ 2021

8 ay önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 3 ay sorun yaşamadım ancak maalesef özellikle sag memede kist oluştu ve aynı zamanda ödem oluştu ilaç tedavisi uyguladı doktor ameliyatımı yapan doktor benimle bir bağlantısı yok genel cerrah iyi geçin oraya bir görünüm dedi durum böyle

8 ay önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 3 ay sorun yaşamadım ancak maalesef özellikle sag memede kist oluştu ve aynı zamanda ödem oluştu ilaç tedavisi uyguladı doktor ameliyatımı yapan doktor benimle bir bağlantısı yok genel cerrah iyi geçin oraya bir görünüm dedi durum böyle
Ya cok gecmis olsunn. Sebebi ne nerde oldunuz ameliyati

Ya cok gecmis olsunn. Sebebi ne nerde oldunuz ameliyati
Ankara'da Medicana hastanesi nde oldum. Doktorum prof Dr..... İsim vermeyeyim. İlgili bir doktordu. Yine olsa yine aynı doktoru düşünürüm kendisinden de memnun kaldım asistanların damda öyle bir durum yaşamama doktoruma bağlamıyorum olacağı varmış demek ki memenin üzerine yatmış olabilirsin dediler veya ağır kaldırdı isen iç dikişlerin atmış olabilir dediler sebebini ben de bilemiyorum sağ memem büyük sol memem küçük şu an için

Merhabalar,
Geçen hafta Dr. Asude köksal'a ameliyat oldum. Anestezi hemen girişte ilac yaptığı için uyudum ve hicbirsey hatırlamıyorum. 1 gece hastanede yattım durumum iyiydi. 2 dren takıldı büyük parça çıktığı için. Ilk cok odemim vardi ilk defa ameliyat oldum gayet normal bir durum. Gün gün indi şuan sadece goguslerimde var. Dikişlerim temiz ağrım cok minik oldu hareket ederken sonuçta kesildi cok cok normal bir durum şeklinden dikişlerden cok memnunum. Umarım dikişlere iyi bakabilirim açılmasından korkuyorum. Doktordan çok memnunum herşeyi sorabildim uzun süre doktor aradım keşke önceden ameliyat olsaydım bunca çileyi çekmez olurdum. Bana da doktoru buradan bir arkadaş önermişti. Burdan da teşekkür etmiş olayım❤23 yaşındayım, hemşireyim, çocuğum yok süt bezleri korundu, 17 sinde işbaşı yapacağım.

İstediğinizi sorabilirsiniz özelden fotoğraf gönderebilirim
Merhaba bende meme küçültme oldum.1 hafta oldu ama biri büyük biri küçük şuan.dr. ödem dedi ve çok küçükmüş gibi geldi bana:KK43: resim gönderebilir misiniz sizdede böyle oldu mu.çok endişeliyim bu konuda.

Merhaba bende meme küçültme oldum.1 hafta oldu ama biri büyük biri küçük şuan.dr. ödem dedi ve çok küçükmüş gibi geldi bana:KK43: resim gönderebilir misiniz sizdede böyle oldu mu.çok endişeliyim bu konuda.
Merhaba ben de meme küçültme ameliyatı oldum İlk ameliyat olduğum andan itibaren teki küçük teki büyüktü doktoruma söylememe rağmen gayet normal dedi şu an tekin'de taş gibi sertlikler ve kist oluştu geçer veya kalır korkacak bir şey yok 6 ayda bir kontrole git diyor doktorum genel cerraha gittim ultrasonda içinde gizlediği varmış gibi konuşma kisti görüldü irçok yerinde sağ memenin İnşallah bir an önce iyileşirim inşallah size daha çabuk iyileşirsin iz

Merhaba ben de meme küçültme ameliyatı oldum İlk ameliyat olduğum andan itibaren teki küçük teki büyüktü doktoruma söylememe rağmen gayet normal dedi şu an tekin'de taş gibi sertlikler ve kist oluştu geçer veya kalır korkacak bir şey yok 6 ayda bir kontrole git diyor doktorum genel cerraha gittim ultrasonda içinde gizlediği varmış gibi konuşma kisti görüldü irçok yerinde sağ memenin İnşallah bir an önce iyileşirim inşallah size daha çabuk iyileşirsin iz
Öylemi sizede çok geçmiş olsun.ben özelde iyi bir hastanede oldum kistlerim vardı doktor onları aldı aynı zamanda küçültme yaptı.siz ne zman fark ettiniz aradaki farkı.doktorum 1 hafta çok erken ödem var birinde dedi.

Öylemi sizede çok geçmiş olsun.ben özelde iyi bir hastanede oldum kistlerim vardı doktor onları aldı aynı zamanda küçültme yaptı.siz ne zman fark ettiniz aradaki farkı.doktorum 1 hafta çok erken ödem var birinde dedi.
1 ay sonra farkettim Dr normal dedi. O gün bugündür hala normal diyor.

Mersinde Doktor Burcu Parlak Altınok a meme küçültme ameliyatı oldum 1 hafta önce. Tavsiye ediyorum herkese. Çok ilgili, her soruyu sorabileceğiniz ve saglığinizi ,ne istediginizi önemseyen bir doktor. Aynı zamanda sizin meme yapıniza gore neler yapilabilir ne mumkun belirtiyor. Hastanede 1 gun kaldim ertesi gun drenlerin cikmasi ile taburcu oldum. Hic agri yasamadim sadece korsenin sıkması drenler varken ve spanç sıkıştırıldıgı icin rahatsizlik verdi dren cekilince rahatladim.Hic agri yasatmadan cekti doktorum direnlerimi. Anestezi ilk yarim saat ve gün icinde 2 bulanti disinda etkilemedi , en az 8 saat sonra yurumek ya da sabah daha iyi oluyor. Ilk gunden itibaren normal yemeklerimi kendim yedim agrimiyor o kadar fazla havaya kaldirmazsaniz kolunuzu.Ilk 2 gün birilerinin destegi ile yatip kalktim dogrulmak sıkıntı oluyor. Gece hic agri olmadan normal sirt ustu uyudum. Sirt ustu uyumak sabah 6-7 de agrimaya basladi kalkip biraz yuruyup oturup geri uyudum o yuzden. 3. Günden sonra agir kaldirmak ve egilmek disinda oturup kalkip yuruyup normal tum hareketlerimi yapabildim. 4. Gün banyo yaptim ,kiz kardesimden destek alarak zorlamak istemedim ben dikisler icin ama kendim de yaoabilirdim hafif hafif yavasca. Sadece batikon surup gazli bezlerimi degistirmek disinda bir sey yapmiyorum. Sutyen gece gunduz takili kaliyor yedeklerseniz iyi olur. Beni rahatsiz etmiyor gece gunduz takili olmasi aksine guven veriyor. Şuan 1 hafta oldu ilk kontrole gittim gayet iyi durumdayim. Hareketlerim cok normal. Ilk basta sol meme daha şişti ama bu hafta yavas yavas inmesi ile esitlenmeye yaklasti. Dikislerim düzgün,meme baslarim simetrik , şuan memeler fazla havada alt dikis yerleri boslukta gibi duruyor ama inecekler zaman lazim . Doktor hanim o kadar güzel sekil vermisler ki silikonlu taktirmisim gibi duruyor sanki kucultme degil gibi. Herkesin kendi meme dokusuna ve yag oranina göre kucultme yapiliyor muhtemelen. Sabit bir boyut yok, olabilirlik var. Basta dikisler ve kötü görünüm böyle mi kalir ,katli mi kalir dikis yerleri cukur cukur olur mu diye tedirgin oldum ama doktorum sürecteki görunumlerle ilgili fotograf gosterdigi icin ve duzelecegini acik acik konustugu icin rahatim. Herhangi bir sorunda da izlerle ilgili duzeltmede yardimci olacagini soylerek insani rahatlatan insani duygulari cok yuksek bir doktor. Herkese tavsiye ederim . Ablam da kendisine ayni ameliyati olmaya karar verdi.

Geçmiş olsun. Bende meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. İlk aylarda dik ve silikonlu gibi duruyor sonra foss iniyor

X