merhaba meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum daha önce olan veya ameliyat için görüşen var mı? istanbuldayım doktor arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunumŞuan için gelen öneriler
asude köksal, tamer şakrak
Ya cok gecmis olsunn. Sebebi ne nerde oldunuz ameliyati8 ay önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum 3 ay sorun yaşamadım ancak maalesef özellikle sag memede kist oluştu ve aynı zamanda ödem oluştu ilaç tedavisi uyguladı doktor ameliyatımı yapan doktor benimle bir bağlantısı yok genel cerrah iyi geçin oraya bir görünüm dedi durum böyle
1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunum
Yaklaşımı nasıldı?1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunum
Ankara'da Medicana hastanesi nde oldum. Doktorum prof Dr..... İsim vermeyeyim. İlgili bir doktordu. Yine olsa yine aynı doktoru düşünürüm kendisinden de memnun kaldım asistanların damda öyle bir durum yaşamama doktoruma bağlamıyorum olacağı varmış demek ki memenin üzerine yatmış olabilirsin dediler veya ağır kaldırdı isen iç dikişlerin atmış olabilir dediler sebebini ben de bilemiyorum sağ memem büyük sol memem küçük şu an içinYa cok gecmis olsunn. Sebebi ne nerde oldunuz ameliyati
NEk adar ücret ödedniz?1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunum
Karın germe liposuction ve meme küçültme dikleştirme toplam 18 ama şu an 25 çok zam geldiNEk adar ücret ödedniz?
Canim gecmis olsun. Ameliyati kaca yaptirdi bende yaptirmak ostiyorum da1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunum
1 hafta önce Tamer şakrak ameliyatı mo yaptı oldukça memnunum
Merhaba bende meme küçültme oldum.1 hafta oldu ama biri büyük biri küçük şuan.dr. ödem dedi ve çok küçükmüş gibi geldi bana resim gönderebilir misiniz sizdede böyle oldu mu.çok endişeliyim bu konuda.İstediğinizi sorabilirsiniz özelden fotoğraf gönderebilirim
Merhaba ben de meme küçültme ameliyatı oldum İlk ameliyat olduğum andan itibaren teki küçük teki büyüktü doktoruma söylememe rağmen gayet normal dedi şu an tekin'de taş gibi sertlikler ve kist oluştu geçer veya kalır korkacak bir şey yok 6 ayda bir kontrole git diyor doktorum genel cerraha gittim ultrasonda içinde gizlediği varmış gibi konuşma kisti görüldü irçok yerinde sağ memenin İnşallah bir an önce iyileşirim inşallah size daha çabuk iyileşirsin izMerhaba bende meme küçültme oldum.1 hafta oldu ama biri büyük biri küçük şuan.dr. ödem dedi ve çok küçükmüş gibi geldi bana resim gönderebilir misiniz sizdede böyle oldu mu.çok endişeliyim bu konuda.
Merhaba sizin nkedar oldu olalı bende yaptdım 15 gün önce sanki biri daha büyük diperi küçük pskoljim bozuldu doktor geee diyor kist gibi birşey oluştu sert siZdede oldumuİstediğinizi sorabilirsiniz özelden fotoğraf gönderebilirim
Öylemi sizede çok geçmiş olsun.ben özelde iyi bir hastanede oldum kistlerim vardı doktor onları aldı aynı zamanda küçültme yaptı.siz ne zman fark ettiniz aradaki farkı.doktorum 1 hafta çok erken ödem var birinde dedi.Merhaba ben de meme küçültme ameliyatı oldum İlk ameliyat olduğum andan itibaren teki küçük teki büyüktü doktoruma söylememe rağmen gayet normal dedi şu an tekin'de taş gibi sertlikler ve kist oluştu geçer veya kalır korkacak bir şey yok 6 ayda bir kontrole git diyor doktorum genel cerraha gittim ultrasonda içinde gizlediği varmış gibi konuşma kisti görüldü irçok yerinde sağ memenin İnşallah bir an önce iyileşirim inşallah size daha çabuk iyileşirsin iz
1 ay sonra farkettim Dr normal dedi. O gün bugündür hala normal diyor.Öylemi sizede çok geçmiş olsun.ben özelde iyi bir hastanede oldum kistlerim vardı doktor onları aldı aynı zamanda küçültme yaptı.siz ne zman fark ettiniz aradaki farkı.doktorum 1 hafta çok erken ödem var birinde dedi.