Meme kanseri

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
61
Herkese merhaba
Ya direkt konuya gireyim ben 20 yaşındayım her iki gögsümde elime kitleler geliyor çoktandır böyleydi korkumdan doktora falan gidemiyordum bu sefer koltuk altımda ağrı hissediyorum yanma gibi böyle değişik bir ağrı bu sadece sol koltuk altımda oluyor diğerinde olmuyor ve her iki koltuk altımda da bezeler geliyor elime böyle bastırınca yani dıştan bi şişme felan yoktur.afedersiniz ama gögüs uçları da bir garip bazen rengi morarıyor kızarıyor uçları çok şekilsiz ve içinsen pamuk gibi boyle beyaz katı şeyler geliyor çok az miktarda.Şimdi ben doktora gitsem hangi bölüme görüneyim ve beni nasıl muayene eder ve nasıl teşhis koyar mamografiden korkarım acaba kanser olup olmadığını nereden anlarım buarada gögüslerim oldukça küçük yani bildiginizden çok çok küçük ve oldukça zayıf biriyim acaba zayıflıktan mı bu kitle ve bezeler anlam veremiyorum daha önce böyle birseyle karşılaşan var mı varsa bilgilendirebilir mi lütfen

Genel cerrahi bölümüne gitmelisin elle muayene yapılır sonrasında ultrason çekilir. Bu tarz bezeler genelde iyi huylu olusumlar ama kesinlikle tedbiri elden bırakmamalısın. İnstagramda 10 Amazon var. 10 meme kanseri kadının hayatının anlatıldığı kitap mutlaka o sayfayı takip et belirtiler vs.

Genel cerrahi bölümüne gitmelisin elle muayene yapılır sonrasında ultrason çekilir. Bu tarz bezeler genelde iyi huylu olusumlar ama kesinlikle tedbiri elden bırakmamalısın. İnstagramda 10 Amazon var. 10 meme kanseri kadının hayatının anlatıldığı kitap mutlaka o sayfayı takip et belirt

Canım bence hemen genel cerrah veya meme polikiligi ne gitmelisin orda sana ultrason cekerlerler kitlelerin iyihuylumu kötü huyumu diye bakarlar inşallah iyihuyludur allah korusun kotuhuyluysa erken teşhis çok ama çok önemli .birde brokolu kuru ile civampercemi kurunü iç çok faydasını görürsün

Yaşın itibariyle meme kanseri olacağını sanmıyorum muhtemelen iyi huylu kitlelerdir genel cerrahi bölümüne gitmelisin

Arkadasim foruma yeni girdim. Kizimda da ayni sorun vardi. Meme cerrahisine gittik . Sadece ultrason yaptilar. Iyi huylu bir kitleymis. 6 ayda 1 kontrole gidecegiz. Doktorumuz bizi cok rahatlatti. Sen de biran once gorun derim gecmis olsun

X