Merhabalar 17 yaşındayım ve bir kaç semptom üzerine meme kanserinden şüphelendim. İlk iş doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmak istiyorum. Semptomlarım şunlar, sadece sol göğsümden hafifçe sıktığımda kanlı bir sıvı geldi fakat ertesi gün sıktığımda kanlı gelmesi kesildi. her ikisinden de berrak yapışkan bir sıvı, çok zorlarsam geliyor ki bu normalmiş sanırsam. Her iki koltuk altımda da sırayla (bir gün sol koltuk altımdaysa ertesi gün sağ koltuk altımda beliriyor.) ara ara şiddetli ağrı ile kitleler beliriyor ama 1 2 güne yok oluyorlar. Göğsümün etrafında hafif morluklar oluşuyor onlarda 3 4 güne geçiyorlar bir süre sonra tekrar çıkıyorlar. Sağ ve sol göğsüm eşit değil sol olan diğerine kıyasla daha büyük. Ve son zamanlarda saçlarım öbek öbek dökülüyor. Bir süredir olan durumlardı göğsümden kan gelene kadar diğerlerini pek önemsemedim elle muayneden de anlayamıyorum o yüzden geçirmiş olan yada benim gibi şüphelenen varsa lütfen yardım edebilir mi geçiren kişilere çok geçmiş olsun Allah biran önce şifa versin inşAllah