Merhaba. Çok geçmiş olsun, bende aynı durumdayım. İhmal etmeyin, ödem oluşabiliyormuş ameliyattan sonra. Doktorunuzla konuşun. Aralık ayında bana da meme kanseri teşhisi konuldu. Pandemide kitle farkedip doktora gittim. 6 ayda bir takip ediliyordu. Çok sayıda ufak kist vardı. Üçüncü kez gittiğimde 4 aylık hamileydim. Doktor “bir tanesi biraz büyümüş, üç ay sonra gel” dedi. Doğuma yakın olunca sonra giderim diye düşünerek gitmedim. Doğumdan sonra sol memeyi çocuk emmedi. Üç ay sonra zaten hiç emmedi. Hormon reseptörlü meme kanseriymiş, gebelikte östrojen hormonu yüzünden hızlı büyümüş. Evreleme yapmadı doktor ama lokal ileri evre. Üç aydır kemoterapi alıyorum. Sağlık durumum çok iyi yaşım 37. O yüzden şimdiye kadar moralimi yüksek tuttum. Bebeğimde küçük, tüm mücadelem onun için. Ama artık zorlanıyorum. Çevremdeki insanlar üzülmesin diye kimseyle konuşamıyorum. Duş almayı istemeyecek hale geldim. Aynaya bakamıyorum. Peruk aldım ama takamıyorum. Belki benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa birbirimize destek oluruz diye geldim üye oldum. Allah şifa versin hepimize.