Olmasın diye saraçoğlunun şiraz üzüm ezmesini kullanıyorum.arrı propolis artı d3k2 artı prebiyotik artı
yok başka bişey valla ben doktoru diblemedim bana ne yiyip içiyosan devam et bu yaşına kadar kullanmadığın hiç birşey kullanma greyfurt yasak sakatat yasak ot b..k yasak
fitoterapi yani ama panik qtak var deyince kahveyle yak bi sigara dedi bişey olmaz dedi
şaka gibi doktorumda çok eğlenceli bi kadın ben günde 2 3 tane sigara içen bir insandım sorunca söyledim tabi doktorcuğumda okadar sigaradan bişey olmaz dedi sağolsun
çikolata şekerden kanser olsaydı ben şimdiye kadar olurdum kamyonla yerim dedi ki kilolu ni doktor qma fitoterapiye karşı aynı hastanede başka onkolog var o destekliyo fitoterapiyi ne bileyim her doktorun bi yoğurt yiyişi var demekki
Zaten doktordada panik atak varmış eşekten düşeni eşekten düşen anlar dedi yak ni sigara kahvenin yanında dedi valla şaka gibi ben propolis vitaminlerin zararı olmayacğını düşünerek bi doktor buldum oda ne mnerdiyse onu yapıyorum tabi onkoloğumun verdiği ilaçlarıda kulla ıyorum kemoterapiyi qlıyorum konforlu geçiyo şimdilik bakalım rabbim ne eyler be eylerse güzel eyler