1 aydan beri iki göğüsümde ceviz büyüklüğünde katılıklar vardı dün dr gittim ultrasonla biyopsi yapılacak ayın 13 de ve ben çok korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye:a015: dr sen olması ihtimali düşük dedi yaşımdan dolayı:1no2: ama ben yine tedirginim uykularım kaçıyor geceleri artık ya canım çok sıkkın eşiminde benimde moraller sıfır inş kötü bişey çıkmaz arkadaşlar çıkarsa ben ne yaparım ya of ofsenağlama:a015:
canım yaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun...
inşallah kötü bır şey degıldır...
korkma neolur dua et...
sadece yag bezesı falandır inşallah....
bak benım kuzenımde oldu oyle ... ama sadeceyağ bezesıymış...oda çok korkmuştu...
üzülme olurmu...
Geçmiş olsun arkadaşım umarım kötü bir şeyin yoktur sende eşinde bozmayın moralnizi iyi şeyler düşünün iyi olsun Allah seni kızına eşine sevdiklerine bağışlasın iyi haberlerini beklicez sevgilerimle
canım yaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun...
inşallah kötü bır şey degıldır...
korkma neolur dua et...
sadece yag bezesı falandır inşallah....
bak benım kuzenımde oldu oyle ... ama sadeceyağ bezesıymış...oda çok korkmuştu...
üzülme olurmu...
Çok geçmiş olsun.. Moralinizi bozmayın umarım inş kötü birşey çıkmaz belki basit bir kist bile olabilir... Bazen insanın bünyesi hormonlarıda beze yahut kistler oluşturabilirmiş...a.s.
Çok çok geçmiş olsun öncelikle..
Hemen korkma.. Bak benim de yumurtalıklarımda kist çıkmıştı hem de 7cm.
Yani nerdeyse mandaliandan daha büyüktü..
Çok ama çok korkmuştum ama araştırdım herkeste olan bişeymiş.
Bi ilaç kullandım patladı gitti :)
Meme kistleri de bir çok kadının sorunu. Eminim tertemiz, zararsız çıkacak..
Buna inan...
hic endiselenme onlardan bende de var :) hatta bugün de kardesim ayni sebeple dr daydi... daha önce bende bugün de onda bahsettigin ultrason taramasi yapildi ve dr larin genelde söyledigi hassas gögüslerde cok görülen bir vaka oldugu ve hicbir zarari olmadigi... belli bir büyüklüge kadar ( sanirim 4 cm) zaten birsey yapmiyorlar... daha büyüklerde kücük bir operasyonla kistlerin icindeki siviyi disariya siringa ediyorlar...
süphe sanirim dr dan degil senden geliyor.. rahatla cok normal bunlar...
cnm bende iki büyük birsürüde küçük kitle var en son 3 ay önce gittim doktor büyük olanları alalım dedi..3 senedir var çünküü..bende biras daha bekleyelim dedim...çünküüü bi çok kişidee gördümm bu kitlelerdenn..çogu alındıktan sonra aynı yerde çıkmışş..eger zararsızsa alınmasa bşy olmasmış..ben de biyopsi istemediler..biyopsiyi yaptırana kdr aldırmanı tavsiye ederim cnmm..emin ol 3 kadından ikisinde kitle oluyor...ben ilk sene kanser olup ölecem diye düşünmekten maffolmuştum..ama baktımki hgayet normal bşymiş..
kafayı yicem ya bende şüpheleniyorum en kısa zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum zırlamaktan bi hal oldum uyuyamıyorum inş. kötü bişe çıkmaz allahım senağlama