• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri olduğumu öğrendim

ayten çakmak

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
40
6
296
52
Iğdır
ben 38 yaşında 3 çoçuk annesiyim kanseri olduğumu öğrendim ve amaliyet oldum kitle alındı radyotarapi korotarapi almam gerekiyor bu süreç içinde çok zorkuk çektim kimse yanımda yoktu 15 yaşındaki kızım amaliyete yanımda kaldı çok üzüldü ve hala etkisinde ne yapacağını bilemiyorum bana yardım edin kızın için:19:

ÖNCELİKLE RABBİM ŞİFA VERSİN ABLACIM DERDİ VEREN RABBİM DERMANDA VERİYOR HEM ARTIK İLAÇLAR TEKNOLOJİ O KADAR HIZLNDI Kİ BU İLLET HASTALIK BİLE ALLAHIN İZNİYLE TEMİZLENİYOR VE İYİ SONUÇLAR VERİYOR SANA DÜŞEN TEK ŞEY ÜZÜLMEMEK DERT KEDER DÜŞÜNMEMEK BU HASTALIKTAN KURTULAN ÇOK İNSAN TANIYORUM MORALİNİ YÜKSEK TUT AMA KIZIN DAHA ÇOK KÜÇÜKMÜŞ BU YAŞTA BU HASTALIĞI KALDIRMASI ELBETTE ONU KÖTÜ ETKİLER KIZINIZIN YANINDA MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN EN AZINDAN KIZ PSİKOLOJİK OLARAK KAFAYA TAKMASIN O DAHA BUNU ANLAMASI İÇİN KÜÇÜK RABBİM ŞİFA VERSİN TEKRAR ABLACIM İNŞ. EN KISA SÜREDE ATLATIRSIN ÇOCUKLARINLA SAĞLIKLI GÜNLER GEÇİRMEN DİLEĞİYLE:emir_bebek:

ablacım öncelikle geçmiş olsun..sende çok iyi biliyosun ki bu hastalıkta en iyi ilaç moral..biliyorum uzaktan bunları söylemek bizlere kolay geliyor..yaşamayan bilemez..ama inan haytta herbirimizin bir derdi var ..Rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor..bak yalnız olmadığını küçük kızının yanında olduğunu söylüyorsun..hayatta en kıymetli olan şeye sahipsin evlat sevgisi..onları düşün onların aolmadığını düşün ve sen olmasan onların ne yapacaklarını düşün ve güçlü ol ..böyle olmak zorundayız

öncelikle çok geçmiş olsun.. Rabbim versin şifasını..
benimde babam mide kanseri bizde kemoterapi sürecindeyiz..
çok kolay bir dönem değil ama dikkat edildiği sürece ilaçlarınızın yan etkilerini çok fazla görmezsiniz
moralinizede yüksek tutarsanız olumlu sonuçlar alırsınız..
buda sizi ve çocuklarınızı olumlu etkiler..
öncelikle sizin güçlü olmanız lazım asla moralinizi bozmayın..
bu hastalıkta moral ve inanmak herşeyden önemli..
şunuda unutmayın hastalığınız hangi evrede bilmiyorum ama
meme kanserinde hastalıktan kurtulma oranı çok yüksek..
sakın moralinizi bozmayın Rabbim verir şifasını..
tekrardan geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin amin
moralinizi yüksek tutup mutlu olursanız kızınızda sevinir ve mutlu olur umarım kızınızın ruh sağlığı ve sizin vücut sağlığınız eski sağlığına kavuşur tez zamanda:5:

ben 38 yaşında 3 çoçuk annesiyim kanseri olduğumu öğrendim ve amaliyet oldum kitle alındı radyotarapi korotarapi almam gerekiyor bu süreç içinde çok zorkuk çektim kimse yanımda yoktu 15 yaşındaki kızım amaliyete yanımda kaldı çok üzüldü ve hala etkisinde ne yapacağını bilemiyorum bana yardım edin kızın için:19:

Geçmiş olsun diyerek başlamak isterim.Süreciniz yeni başlamış ancak ümidinizi , sabrınızı , inancınızı yitirmeyin.Tıp çok ilerledi , çeşitli yöntemler var. Moralinizi yüksek tutun, çocuklarınız size gelecekteki sağlıklı günlerin müjdesi olsun .

rabbim hayırlısıyla tez zamanda çok yormadan şifa versin.Allah çocuklarına bağışlasın seni inşallah.komşumuz 20 yıl evvel bu dertten ameliyat olmuştu.kızıyla ben yaşıtım.çok üzülmüştüm arkadaşımın annesi ölecek diye.maşallah şimdi çok iyi.o yaşıyor ama eşi vefat etti benim annem vefat etti.20 yıl önceki tıpla bugünkü kıyas bile edilemez.sabır gereken bir dönemin başındasınız.acil şifalar dilerim

çok geçmiş olsun canımm allah en kısa sürede şifa versin ve çektiğin acıları en yakın zamanda geride bırakmanı ümit ederim sağlıklı yarınlar dilerim

Back