Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri olabilirmişim lütfen yardım

evet öyle umarimda konu sahibi doktora gitmistir
Umarim gitmistir. Konu sahibi suanda duzgun dusunemiyosun. Biriyle paylas ailenden en azindan ojlar yol gosterir zorla da olsa doltora gotururler seni. Biyopsi aldirip sorunun ne oldugunu ogrenmekten korkacagina biyopsi aldirmasan ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilecegin ihtimalinden kork derim. Benim de 2 gogsumde toplam 9 kitle var ve henuz 25 yasindayim. Korkma lutfen.

Ben geçtiğimiz yaz biyopsi yaptırdım. Daha önce meme ameliyatı olup bir sürü
Kist çıkarttırmıştım. Mamagram,ultrason,mr hepsini yaptırıyorum. Çünkü kanser olmaktan korkuyorum. Olabilme ihtimalim olduğu için önlemimi alıyorum. Lütfen sizde önleminizi alın. Geçmiş olsun

Gecmis olsun. Iyi huylu tumörler sanirim. Malesef hastaliklardan kaciyor bircok insan. Ben bu konuyu öyle cok ihmal etmisimki 27 yasindayim daha bugün ilk klinik muayanemi oldum inanilir gibi degil. RAbbim dermansiz dert vermesin. ERken teshis cok cok önemli. Umarim konu sahibide gitmistir.

doktorun ne diyor onları çıkarmak gerekiyormu Benim daha belli degil

Hastaneden kaçmak en son yapacagınız şey olmalı. Hemen bütün testleri yapmalısınız, kötü huylu olmayabılır kötü olsa bile meme en iyi olan türlerden tedavi ile saglıgınıza tekrar kavusursunuz merak etmeyin. Ancak geç kalırsanız dönüşü zor olabılır. Eşinizle paylaşın ve en kısa sürede testlerinizi yapın derim. Gecmiş olsun

kitle mi kist mi? Farklari ne cok merak ediyorum. Gecmis olsun bu arada.
herkesten allah razı olsun bana yazdıklarınız inanın benim kafamı biraz toplamama yaradı yarın sabah gidiyoruz inşallah hayırlısı allah kimseye yaşatmasın

öncelikle geçmiş olsun
tam da aynı durumları 2013 yılında bizzat yaşadım...
benimde memenin birinden kanlı bir akıntı geliyordu.
us de kitle tespit edince biyopsi yaptılar,üselik 2 kez...
biyopsi ağrılı bir işlem değil,iğnenin acısı kadar...
kitlelerimden biri takipte o yıldan beri....
sakin ol her kitle kötü değil...
biyopsini yaptır mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…