- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Gecmis olsun korkulacak birşey olmadığına çok sevindim. .Nur topu gibi bir kitlem Olmuş doktor korkma bu iyi huylu kitlelerden dedi hayırlısı
Nur topu gibi bir kitlem Olmuş doktor korkma bu iyi huylu kitlelerden dedi hayırlısı
Sagol Cnm allah hepimizin hakkinda hayirlisini versinGecmis olsun korkulacak birşey olmadığına çok sevindim. .
Rabbim çare arayan tüm hastalara şifa,sağlıklı olanlara sağlıkla kalmayı nasip etsin
Inan Hiç bilmiyorumkitle mi kist mi? Farklari ne cok merak ediyorum. Gecmis olsun bu arada.
Inan Hiç bilmiyorum
Iyi de konu sahibi baskasi degil miydi?
Umarim gitmistir. Konu sahibi suanda duzgun dusunemiyosun. Biriyle paylas ailenden en azindan ojlar yol gosterir zorla da olsa doltora gotururler seni. Biyopsi aldirip sorunun ne oldugunu ogrenmekten korkacagina biyopsi aldirmasan ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilecegin ihtimalinden kork derim. Benim de 2 gogsumde toplam 9 kitle var ve henuz 25 yasindayim. Korkma lutfen.evet öyle umarimda konu sahibi doktora gitmistir
Umarim gitmistir. Konu sahibi suanda duzgun dusunemiyosun. Biriyle paylas ailenden en azindan ojlar yol gosterir zorla da olsa doltora gotururler seni. Biyopsi aldirip sorunun ne oldugunu ogrenmekten korkacagina biyopsi aldirmasan ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilecegin ihtimalinden kork derim. Benim de 2 gogsumde toplam 9 kitle var ve henuz 25 yasindayim. Korkma lutfen.
doktorun ne diyor onları çıkarmak gerekiyormu Benim daha belli degilUmarim gitmistir. Konu sahibi suanda duzgun dusunemiyosun. Biriyle paylas ailenden en azindan ojlar yol gosterir zorla da olsa doltora gotururler seni. Biyopsi aldirip sorunun ne oldugunu ogrenmekten korkacagina biyopsi aldirmasan ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilecegin ihtimalinden kork derim. Benim de 2 gogsumde toplam 9 kitle var ve henuz 25 yasindayim. Korkma lutfen.
6 ayda 1 kontroller var belli bir derecede buyuyenler alinacak. Simdilik sorun yok ama. 1 tanesi kocaman elime cok rahat geliyor.doktorun ne diyor onları çıkarmak gerekiyormu Benim daha belli degil
kitle mi kist mi? Farklari ne cok merak ediyorum. Gecmis olsun bu arada.
herkesten allah razı olsun bana yazdıklarınız inanın benim kafamı biraz toplamama yaradı yarın sabah gidiyoruz inşallah hayırlısı allah kimseye yaşatmasınmerhaba arkadaşlar yaşım 36 15 gündür sağ göğsümden kanlı su şeklinde birşeyler geliyordu doktora gittim 2 adet kitle tesbit edildi bazı testler yapılması gerektiğini söylediler şimdilik sadece ultrasona girdim kan verdim ama biyopsi falan dediler inanın kaçtım oradan korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım
öncelikle geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar yaşım 36 15 gündür sağ göğsümden kanlı su şeklinde birşeyler geliyordu doktora gittim 2 adet kitle tesbit edildi bazı testler yapılması gerektiğini söylediler şimdilik sadece ultrasona girdim kan verdim ama biyopsi falan dediler inanın kaçtım oradan korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?