How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri olabilirmişim lütfen yardım

irem irem

Tek hayatım ailem
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
35
14
3
45
merhaba arkadaşlar yaşım 36 15 gündür sağ göğsümden kanlı su şeklinde birşeyler geliyordu doktora gittim 2 adet kitle tesbit edildi bazı testler yapılması gerektiğini söylediler şimdilik sadece ultrasona girdim kan verdim ama biyopsi falan dediler inanın kaçtım oradan korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım

merhaba arkadaşlar yaşım 36 15 gündür sağ göğsümden kanlı su şeklinde birşeyler geliyordu doktora gittim 2 adet kitle tesbit edildi bazı testler yapılması gerektiğini söylediler şimdilik sadece ultrasona girdim kan verdim ama biyopsi falan dediler inanın kaçtım oradan korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım

Geçmiş olsun öncelikle.
Ultrason raporunda ne yazıyor? Kist mi kitle mi?
Biyospi sandığınız kadar korkutucu değil, iğne batırıp parça alacaklardır büyük ihtimalle.
Korkmanız sonucu değiştirmeyecek. Kist gibi bir şeyse bu korkuyla yaşamaktan kurtulursunuz.

Yemin ederim yatak odasından çıkamıyorum eşime söylesemmi onu bile bilmiyorum

Eşinize söyleyin. Birinin yanınızda olması Moral açısından gerekli.
Sakladıkça içiniz içinizi yer depresyona girersiniz.
Hastalıkta sağlıkta diyerek evleniliyor sonuçta.

Ben şu an mamagrofi sırasındayim Birazdan giricem benimde gecen yıl sol göğsümde kist çıktı pek önemsememistim şimdi ağrılarım artınca yine kontrole geldim ihmale gelmez bu işler
Hemen git kontrollerini ol kanser olsa bile erken teşhis çok önemli bir an önce tedavine başlayıp sağlığına kavuş lütfen
Çok geçmiş olsun

Ultrason kağıdında ne yazıyor tam olarak?
Kanlı su gelmesi ciddi derecede önemlidir. Bu şekilde olan bir arkadaşımda meme kanseri teşhis edildi ama başka nedenleri de olabilir tabi ki.
Yine de aksi sipat edilene kadar ciddiye al.
Boyutları nedir?

Canim cesaretini topla ve mutlaka git biyopsi yaptir. Erken teshis cok cok onemli. Ultrasonda bakip ustune hala biyopsi dedilerse hersey olabilir. Bende kistler olusuyor ama rutin bakiliyor genelde hic biyopsi onermediler. Esinede mutlaka soyle beklemeden git

Kendinizi toplayin korkmayin kacmak isleri daha kotu yapar psikolojinizde bozulurherseyin caresi var ..annemin.bir arkadasi vardi gogsunden birseyler akiyordu kan varmiydi bilmiyorumama. Yara olmustu bir sure kaldi oyle ama kanser degildi gecti ...kanser bile olsa ki insaAllah degildir tedavisi olan bir hastalik guclu olun hersey duzelecek unutmayin ki bu yakinlarinda yasamis hepsi ayri ayri kanseri yenmis insanlar taniyan biri olarak soyluyorum Allah cellecelaluhu sifalar nasip etsin

Yemin ederim yatak odasından çıkamıyorum eşime söylesemmi onu bile bilmiyorum

arkadaşım kendine gel git biyopsini yaptır kaçarak kendine zarar verirsin..
meme kanseri olmak dünyanın sonu değil ki olup olmadığın bile belli değil..
dişçiden kaçan çocuk gibi davranma lütfen..

Benimde göğsüm ağrıyordu ikiside 24 yaşındaydım ve annem bana dediki hemen doktora git eger birşey varsada erken teşhis olsun bişey çıkmadı Allaha şükür ama durumu geciktirmek hiç saglıklı degil acilen gidin gerekeni yapın

evet şuan kotu durumdasınız... bi an once teşhis için biyopsi yaptırın umarım kotu birşey yoktur duayla kalın sağlık diliorum...

evet şuan kotu durumdasınız... bi an once teşhis için biyopsi yaptırın umarım kotu birşey yoktur duayla kalın sağlık diliorum...

Geçmiş olsun..inşallah düşündüğünüz gibi değildir ama ihmal etmek korkmak kaçmak çözüm değil. .beklerseniz böyle birşey varsa kendinizi çok büyük riske atmış olursunuz..
Hem korkmayın tanıdığım birçok kişi var meme kanseri olupta sağlığına kavuşan

Panik olmasan gereken neyse onu yapın hemen..
Acil şifalar diliyorum

Sizi öyle iyi anliyorumki ben persembeden beri stressten deli oluyordum. Benimde sag gögsümde derimde bir beze tarzi birsey cikmisti. Iki hafta umursamadim sonra birde patladim solugu aile hekiminde aldim önemli degil endise etme dedi. Bugün jinakolga gittim endise etme sadece bir sivilce dedi. Ama bugüne kadar dokuz dogurdum. Öncelikle sakin olmalisiniz, insanlar korkuklari seylerden kacarlar zaten. Bu akintinin baska sebebleride olabiliyormus hemen akliniza en kötüsünü getirmeyi gidin doktorunuzza. Belirsizlik cok kötü birsey sonucta illa kötü birsey cikacak diye birsey yok. Stres insani bitiriyor.

Back