- 4 Ağustos 2014
- 256
- 104
-
- Konu Sahibi birmavipapatya
Allah razı olsun. Kötü bir şey yok. Enfeksiyon varmış. Mastit benzeri bir şey oluşmuş ödemden kaynaklı.Allahın izniyle inşallah birşey yoktur hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Evet enfeksiyon çıktı korktuğumuz gibi bir şey değilmiş şükür.Bşaka bir şey de olabilir tabi ki, iyi huylu kist olabilir, iltihaplanmış kist olabilir ... çok geçmiş olsun dilerim.
Gözünüz aydınÇok teşekkür ederim. Evet enfeksiyon çıktı korktuğumuz gibi bir şey değilmiş şükür.
Mr rapor var mi, bakabilir miyimArkadaşlar bugün Mr çekildi. Doktor kanser olarak yorumladı hemde 4. Evre. Şaka gibi inanamıyorum mamografi ve ultrasonda gözükmedi mr da gözüktü. Mahvoldum
Cd si var. Raporu birkaç güne çıkacakmış.Mr rapor var mi, bakabilir miyim
Amin Sğa olunAllah şifa versin
Rapordan anlıyor musunuz ekliyorum. Gerçi doktor çok geç kalınmış dedi internetten araştırdığım kadar terimlerde hiç iyiye işaret değilMr rapor var mi, bakabilir miyim
Rapordan anlıyor musunuz ekliyorum. Gerçi doktor çok geç kalınmış dedi internetten araştırdığım kadar terimlerde hiç iyiye işaret değilEki Görüntüle 3122895
Paylaştım raporu. Bir tanıdığım psikolog. Kanser hastaları aynı zamanda terapi alıyor. Terapide çoğu meme kanseri hastası mamografi ve ultrasonunun temiz çıktığını kanserin mr da belli olduğunu belirtmişler. Mr en net sonucu verirmiş. Evresini falan biyopsi belirlermiş.Annenizin raporu çıktımı çıkınca burdan paylaşırmısınız ilk başta mastit deyipte sonradan neden başka bişey dedi doktor emardamı çıkıyormuş
Evet malesef lenflerine sicramis, en önemliside meme etrafindaki kaslarına etkisi mevcut bu bulgu da ileri evre oldugunu gösteriyorRapordan anlıyor musunuz ekliyorum. Gerçi doktor çok geç kalınmış dedi internetten araştırdığım kadar terimlerde hiç iyiye işaret değilEki Görüntüle 3122895
Vücuda yayılmış yani. Napacağız bilmiyorum gittiğimi doktor memenin tam altında kemik üzerinde olduğu İçin kemoterapi de uygulayamayız demiş. Sizin yakınınızın mı başına geldi? Rapordan anladığınıza göre hakimsiniz konuyaEvet malesef lenflerine sicramis, en önemliside meme etrafindaki kaslarına etkisi mevcut bu bulgu da ileri evre oldugunu gösteriyor
Saglikciyim ben. Simdi bir pet cekimi yapilir, mestastazlara bakilir, ona gore surec ilerlerVücuda yayılmış yani. Napacağız bilmiyorum gittiğimi doktor memenin tam altında kemik üzerinde olduğu İçin kemoterapi de uygulayamayız demiş. Sizin yakınınızın mı başına geldi? Rapordan anladığınıza göre hakimsiniz konuya
Allah şifa versinnArkadaşlar bugün Mr çekildi. Doktor kanser olarak yorumladı hemde 4. Evre. Şaka gibi inanamıyorum mamografi ve ultrasonda gözükmedi mr da gözüktü. Mahvoldum