- 29 Eylül 2022
- 303
- 577
- 33
- Konu Sahibi citircerez
-
Ertesi gün tuvalet işlerini yardımsız yapabildim. 3. Gece tek başıma yatıp kalkmaya başlayabildim..4. Gün kontrole gittim doktor artık duş alabilirsin bebek şampuanıyla fazla banyoda kalmadan göğüslere hiç ellemeden dedi doktor,o gün cesaret edemedim 5. Gün duşa girdim ama annem yıkadıçalışmıyorum ama okulda staj görüyorum iki hafta sonra staja gidebildim 1 saat araba kullanarak.
Yemek 6.günde yapabilirsiniz. Süpürge zor biraz daha zaman ister toz da uzanmadan alabilirsinizPeki ev sürmek, toz almak, yemek yapmak gibi günlük işleri ne zaman yapabiliriz?
Evde 2 çocuk olunca sürekli batıyor. Eşim yardım ederim diyor ama pek güvenemiyorumYemek 6.günde yapabilirsiniz. Süpürge zor biraz daha zaman ister toz da uzanmadan alabilirsiniz
Aynı dert bendede vardı, evde 2 cocuk bırı 4 yasında bırı 12 ve erkekler:) eşim sagolsun 3 gun kadar yalan yanlıs yardım ettı:) sonra ev hep gozume batttıdaaa battı. Soyleye Soyleye anca dagınıklıgı toplatabıldım, oyuzden de bı an once ayaklanmammlazım dedım 1 haftada kendım ufak tefek yapmaya basladım. Yardım edecek bırı yojsa zor oluo tabı ama en fazla 15 20 gun batarsa batsın demekten baska care yok. Saglık daha onemli duzeldıgımız zaman bol bol temızlerız nasıl olsaÇ
Evde 2 çocuk olunca sürekli batıyor. Eşim yardım ederim diyor ama pek güvenemiyorumbu güne evi temizlediğini görmedim. Aklım sürekli bunlarda, evi kim toplayacak, kim çekip çevirecek ameliyat sonrası ağrıya kendimi çok hazırladım, onu kabullendim. Bir de ben 2 ameliyat birden olacağım, ağrıyı geçip dert ettiklerime bakın
Ben asagıdaki yorumlar gibi olumlu seyler yazamayacagım sanırım. Dual plan oldu amelıyatım. 6. Gun kendı basıma yatakta kalkabıldım. O da canım yanarak. 7.gunu dısarı cıkabıldım. Ve ufak tefek ev temızlıgı yaptım. Etrafı toparladım bulasık yıkadım ama tencere gıbı buyuk agır esylara bısey yapmadım cunku gücüm yoktu. Agır işte calısıyorum 2. Hafta işe basladım ilk gun zorlandım eve dondum 1 hafta daha rapor aldım cunku ayakta durunca sırtım cok agrıyordu. Nazlı bır insan degılım ama özellikle ilk 5 gun cok kotuyduMerhabalar,
İmplant takıldıktan ne kadar sonra günlük hayatınıza dönüş sağladığınızı merak ediyorum. İşe/okula kaç gün sonra gittiniz, duş ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı ne zaman kendiniz karşılamaya başladınız? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bilmem eşiniz için bir şey diyememÇ
Evde 2 çocuk olunca sürekli batıyor. Eşim yardım ederim diyor ama pek güvenemiyorumbu güne evi temizlediğini görmedim. Aklım sürekli bunlarda, evi kim toplayacak, kim çekip çevirecek ameliyat sonrası ağrıya kendimi çok hazırladım, onu kabullendim. Bir de ben 2 ameliyat birden olacağım, ağrıyı geçip dert ettiklerime bakın
Merhaba ben 3. gün işimin başındaydım. 3. Gün duş aldım, ve yavaş yavaş tuvalet ihtiyaçlarımı kişisel ihtiyaçlarımı karşıladım. Tabi insan halsiz ve güçsüz oluyor ama , yatıp süreci uzatmak yerine. Aktif olarak geçirmeyi seçtim . Tavsiye ederimMerhabalar,
İmplant takıldıktan ne kadar sonra günlük hayatınıza dönüş sağladığınızı merak ediyorum. İşe/okula kaç gün sonra gittiniz, duş ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı ne zaman kendiniz karşılamaya başladınız? Cevaplarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?