Meme implantı olanlar lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezzzzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezzzzg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
1
0
1
24
Merhaba arkadaşlar, ben 25 yaşında 1.70 65 kilo bir kadınım ve göğüslerim neredeyse hiç yok. Meme protezi ameliyatı olmaya karar verdim. Kendim hemşire olduğum için aklıma yatan bir doktorda karar kıldım yurt dışında yaşıyorum ve dr. İle 100 bin tlye anlaştık. Taksit imkanı sundu 1. Sorum sizce Tr. Fiyatlarına göre ameliyat fiyatı uygun mu 2. Sorum (plastik cerrahi katında çalışıyorum hastalarım gazla ağrılı oluyor) ağrı ve sızı gerçekten çok mu, süreç çok mu kötü geçiyor. Aşırı rahatsız oluyorum göğüs ölçümden sizce ağrı buna değer mi? Rica ediyorum bu iki sorumda benim için görüşlerinizi yazar mısınız?

Merhaba. Fiyati tr fiyatina gore bence uygun. Ben 7 ay once cok daha yuksek bir rakama operasyon gecirdim. Agri sizi tabiki oluyor fakat benim 2 haftadan fazla surmedi agrilarim. Bu iki haftada da dayanilmiycak bir agri yasamadim. Surec cok kotu gecmedi benim icin. Hafi garanti olsun 3 hafta diyim pek bir sikintim kalmamisti. Sadece agir kaldirmamaya kollarimi yormamaya dikkat ettim uzunca bir sure. Benim 5 yasinda oglum var o konuda da zorlanmadim. Ozguveninizi etkiliyorsa olun derim. Benim goguslerim emzirme somrasi deforme olmustu mutsuzdum. Suanda cok mutluyum

Merhaba evet uygun bencede fiyat olarak ortalama diyebilirim. Bende 10 gun once oldum bence ilk 3 4 gun zordu sonrası gecmeye basladi rahatlamaya basladi. Her gecen gun daha iyiyie gidiyo insan ve suan ki goruntuden cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…