- 26 Şubat 2020
- 13
- 14
- 24
-
- Konu Sahibi Akcayysila
Arkadaşlar öncelikle hepinizi çok öpüyorum . Şuanda bu başlığa tıkladın ve merakla okuyorsun . Öncelikle nasıl meme estetigi olmaya karar verdiğimi anlatacağım sizlere . Göğüslerimden memnun değildim 1.73 boyunda 59 kiloda 20 yaşında genç bir kızım. Hayatta herşeyi ben kendim zorluklarla başa çıkarak aştım . Önce internette dolgu gördüm amaliyatsız olduğu için ilgi çekiciydi ve bende araştırmaya başladım . Ben her yerden araştırken meme estetik operasyonu videosuna tıkladım . Videoyu biraz izledim ve şey dedim ( ayy nasıl yapıyorlar ne cesaret ) Sonra doktor araştırmaya başladım . Yazıyorum arıyorum konuşuyorum . Ama sonra İngilizce yazılar okurken dolgunun benim düşüncemle çok sağlıklı olmadığını anladım . Bu Arada dolğuyu araştırırken meme aperayon fiyatlarınıda öğrenmiş oldum . Buna ne zaman karar verdim intenrtteki yazıları ve kadınlar kulübündeki deneyimlemiş kadınların yazılarını okuyunca . Artık kararımı verdim ve araştırmaya başladım videolar izliyorum . Estetik olan kişilerin fotoğrafları derken ne istediğimi buldum . Pürtüklü yuvarlak silikon istediğime karar verdim . Pürtüklü olmadı kapsül oluşumunu biraz daha aza indirdiği için . Yuvarlak olmasıda benim dekolte istediğimden . Ben bunları planladım okey herşey . Daha doktor bulamadım ama ne istediğime karar verdim . Sizde öyle yapın önce ne istediğinizi bilin . Ben doktorluğu çok iyi ama asistanları ukala ve ilgisiz çok yerle telefonla konuştum . Amacım kötülemek değil . Herkes yoruluyor iş stresi olabilir ama öncelik güzel bir iletişim kurabilmekte . Çok tatlı bir asistanla telefon görüşmesi yaptım . Ama bir müddet gitmedim . Yine araştırıyorum ama sıcak baktığım ilk orası oldu . Kadıköy’deki kliniğe gittim . Doktoruma ne istediğimi anlattım . Ne çok büyük ne çok küçük . Siz doktorsunuz siz bana ne yakışacağını daha iyi bilirsiniz . Benim için büyüklükten daha çok protezin görünümü dedim . Ve amaliyat gününe ilk gittiğim görüşmede karar verdik. 8 gün sonrasına amaliyatımı aldık . Ben Başak Burcuyum herşey planlı olmalı . Amaliyat günüm gelene kadar her gün 3 L su içtim . Ve lif içeren gıdalar tüketim . Kahve ve çayı kestim. Zaten sağlıklı beslenen biriydim ama daha çok dikkat ettim . Su içmeniz amaliyat anestezi sonrası mide bulantınızı en aza indirmek için . Hatta benim hiç bulanmadı diyebilirim . 28 Şubat amaliyat günüm için kalktım ve hastaneye gittim . O gün anlıyorsunuz ki ( ya ben nasıl cesaret ettim ) çok heyecanlısınız . Çizim yapıldı doktorla konuşuldu . Benim sol elimden açıldı damar yolu . Ben artık hazırdım . Bu arada amaliyat çantası bavulunuzda ((pipet, Bir çift yedek pijama , terlik , havlu ) bulundurun . Sedyeye yattım üzerimi örttüler . Asansöre bindik amaliyat haneye indik . Tam kapının orda bana bir kadın açılan damar yolumdan iğne yaptı . Ben cesaret iğnesi bu dedim güldüm . Kafamı sağa çevirdim bir amaliyat çıplak bir kadın gördüm . Sonra kafamı kaldırdım bırakın beni dedim sonrası yok bende . Kesik kesik hatırlıyorum amaliyattan sonra ağladım odaya çıkarana kadar yine yok sonra odada başımda doktorlar hemşireler onları duydum ama sonrası yine yok . Göğsümde gerginlik vardı. Hatırladığım acı değil gerginlikti . Sonra kendime geldim . Tuvaletim geldi dedim . Bana daha var dediler . Sürgü getirelim dediler içimden şey diyorum ( one be ) beklerim biraz daha dedim . Ama dayanamıyorum . Dedim tamam getirsinler . Kova gibi bişiyi koydular . Sonra yemek yiyebilirsin dediler yedim yemek . Ayağa kalktım yürüdüm . Amaliyata 12:00 de girdim . Saat 14:00 da çıktım. İstediğini yiyebilir dediklerinde ben kendim saat 10:00 yada 11:00 kantine indim arkadaşımla bişiyler seçtim . Gayet iyiydim ben. Ertesi gün taburcu oldum . Ve saatler sonra dışarı çıkıp cafede oturdum bir saat . Dual plan 295 cc takıldı . Ben çok zorlanmadım . Bugün amaliyatımın 8. Günü ben işe gidiyorum . Kollarım birazcık hala çok kalkmıyor . İlk günler kendim kalkamıyordum . Ama şuan gayet iyiyim . Kendi banyomu kendim yapıyorum . İyiki de olmuşum . Güzel şeyler için hep birazcık cefa çekmek gerekiyor . Çevremde kimseye söylemedim babam bile bilmiyor . Bu sizin hayatınız sizin kararlarınız kimse karışamaz buna . Siz mutlu olun yeter . İnşallah Çıktığınız bu yolda size yardımcı olabilmişimdir .
Not : reklam yapmamak adına doktor ve hastahane ismi belirtmedim .İnşallah faydalı olabilmişimdir . &Sıloş&
Not : reklam yapmamak adına doktor ve hastahane ismi belirtmedim .İnşallah faydalı olabilmişimdir . &Sıloş&
Son düzenleme: