Meme estetiğinden önce fibrokistik olanlara ne yapılıyor?

deniz1923 yorumunu buraya da alıntıladım, ikinci kez zahmet etmezsin böylelikle
Tekrardan geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Evet cnm dün netleşti. Pataloji sonucu temiz çıktı. Kitleyi aldırıcam ameliyat esnasında. 25 nisanda ameliyat oluyorum inşallah .
Çok geçmiş olsun.
Sevindim temiz çıkmasına, hadi gözün aydın, hayırlı olsun ameliyat tarihin.
İnşallah sıkıntısız bir süreç olur.

Benim de iki gogsumde fibrokistler var bugun tekrar meme ultrasonu cekildim meme estetigine engel degilmis hangi birini alsin estetik doktorun dedi o kadar cokmus yani :) umarim sorun olmaz sonuclari yolladim estetik doktoruma bakalim ne diyecek

Mrb bende de var o kislerdeb iki memede de sali gunu ameliyatim var siz yaptirdiniz sanirim sorun olmadi degil mi

Selam,

ben 2009 yılında protez yaptırdım. Öncesinde iki kere ameliyat olup kistleri aldırmıştım. Doğum yapana kadar sorunsuz kullandım. Çocuğumu emzirebildim ama emzirmeyi bırakınca rahatsız olmaya başladım. Kontrolleri de ihmal ediyordum ve mr çekimi yapıldı. İlaçlı mr ve ultrason sonrası iki protezin de yırtıldığını öğrendim. Doktor geç kalmışsın, protezi kaplayan zar da yırtılmış dedi.

Yani erkenden gitseydim meme protezini çıkarıp yenisini takacaktı ama geç kaldığım için hem memeden protezi kazıyacak hem de memeyi dikleştirme yapıp, ucunu yukarı kaldıracakmış. 5-6 saat sürecek bir operasyon olacakmışım.

Hiç memem yoktu, dümdüzdüm. Buna rağmen silikonları çıkarıp normal memelerime kavuşamadım. Hiç olmayan meme silikonlarla sarkmış olacak yani.

Şimdiki aklım olsa hiç silikon yaptırmazdım ama memesi olmayan anlar, komplekse giriyor insan işte...

Görünürde sarkma yok ama iç kısım sıkıntılı olduğu için içi tamamen boşalacak ve çipli protez takılacak. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Benim de iki gogsumde fibrokistler var bugun tekrar meme ultrasonu cekildim meme estetigine engel degilmis hangi birini alsin estetik doktorun dedi o kadar cokmus yani :) umarim sorun olmaz sonuclari yolladim estetik doktoruma bakalim ne diyecek
Hiçbir sorun olmaz, tabi doktorunuz gerekenleri söyleyecektir. Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsınız inşallah

Sizin alinmamisti di mi kistleriniz? Benim alinmicak direk takilacak silikon zamanla gorecegiz dedi ultrason doktoru kontrollerine gel yine 6 aysa bir dedi

evet alındı. ama şu anki yaşadıklarımdan dolayı tavsiye etmiyorum silikonu. yırtılmaz, ömürlük dendi ama emzirme sonrası yırtılma oldu. durduk yerde 15 bin lira masraf ve ameliyat olmak zorunda kalacağım.

Hadi ya cok uzuldum sizin sanssizliginiz mi oldu acaba? Markasi neydi acaba silikonunuzun? Cok uzuldum sizin adiniza umarim sorunsuz atlatirsiniz

Acaba serum fizyolojik miydi protezleriniz?
Protez kartında yazar koheziv jel yada serum fizyolojik. Bir bakıp yazabilirmisiniz lütfen?
Protezler tonlarca agırlık ta teste maruz kalıyor ve patlamıyor yırtılmıyor. Yani birşey var ama anlamadım,emzirmeden dolayı deforme olmaz.. Ayrıca gerçekten ömür boyu garantili protezleriniz.

Tabiki değildi. pütürlü yüzey olan protezler takıldı ve garanti verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…