- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Kizlar merhaba.
Ameliyatımı oldum. 335 cc çipli protez takıldı. Meme başımda fibrokistik kist olduğu icin memebaşından yapamadı ameliyatı. Meme altı kesisi oldum. Şu an ağrım yok. Yağ dokusu ile desteklemiş alt kısımları . liposuction ile belimin iki tarafından yağ dokusu almiş ve memenin kenarlarını desteklemiş. Bütün bacaklarımda varıs çorapları var. Ödemim olmaması için. Belim komple sarılı yine ödemle ilgili sanırım
Şu ana kadar tek sürpriz meme başı yerine meme altı olması
Onun dışında herşey harika. Bir de bana kahvemi getirdiklerinde tamamdır bu iş
Sorularınız varsa alabilirim
Teşekkürler canımdeniz1923 yorumunu buraya da alıntıladım, ikinci kez zahmet etmezsin böylelikle
Tekrardan geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Netleşti mi ameliyat günün canım, ne yaptın?Ultrason sorunsuz çıksaydı 10 gün içerisinde olacaktım. Dolayısıyla ertelenmiş oldu. Nerdeyse 2 aydır uğraşıyorum şimdi netleşmesi için.
Evet cnm dün netleşti. Pataloji sonucu temiz çıktı. Kitleyi aldırıcam ameliyat esnasında. 25 nisanda ameliyat oluyorum inşallah .Netleşti mi ameliyat günün canım, ne yaptın?
Çok geçmiş olsun.Evet cnm dün netleşti. Pataloji sonucu temiz çıktı. Kitleyi aldırıcam ameliyat esnasında. 25 nisanda ameliyat oluyorum inşallah .
Ay inşallah cnm yaa. Çok heyecanlıyım süreci paylaşıcam.Çok geçmiş olsun.
Sevindim temiz çıkmasına, hadi gözün aydın, hayırlı olsun ameliyat tarihin.
İnşallah sıkıntısız bir süreç olur.
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun?Ay inşallah cnm yaa. Çok heyecanlıyım süreci paylaşıcam.
Cuma oluyorum cnm. Geçen hafta ertelediler. İnşallah bu hafta sorun çıkmaz artık.Geçmiş olsun canım, nasıl oldun?
Bir aksilik çıkmamıştır umarım.
Benim de iki gogsumde fibrokistler var bugun tekrar meme ultrasonu cekildim meme estetigine engel degilmis hangi birini alsin estetik doktorun dedi o kadar cokmus yani :) umarim sorun olmaz sonuclari yolladim estetik doktoruma bakalim ne diyecekBenim fibrokistlerim vardı canım. Zateb ilk fibrokistlerim oldugunu ögrendim :)) Dünya başıma yıkılmıştı ... sonra bunlar alınırsa zaten küçük olan göğüslerim iyice küçülür diye üzüldüm.
Doktorlar ameliyat demedi,her kadından olan kistler bunlar dedi. Ama altı ay,bir senede kontrollerini ol düzenli dediler. Hem genel cerraha gittim hem devlet hastanelerinde olan meme cerrahlarına. Bu ameliyatı düşündüğümde doktorlara ameliyata engelmi diye sordum. Hayır sesi hepsi.
Estetik doktoruma karar verdiğimde durumumu anlattım. Ultrason kağıdına baktı,bunlar zararsız bazen kendini belli eden bazen kaybolan kitleler dedi. Ameliyatta bakarım,büyük olanları gerekirse alırım demişti.
Estetik cerrahlar böyle durumlarda temizlenmesi gerekenleri alabiliyor. Ama kötü huylu değilse. Kötü huylu ise bunun ameliyatını yapacak kişi başka tabi.
Kanser riski taşıyorsan göğsünü tamamen kazıyıp protez koyduruyorlar evet. Anjelina jolie de öyle yaptıranlardan
Mrb bende de var o kislerdeb iki memede de sali gunu ameliyatim var siz yaptirdiniz sanirim sorun olmadi degil miMerhaba
7 tane de bende var . Çeşitli büyüklüklerde. 2 Oğlum var .İkisinde de sütlerin geri gitmesinden çok çektim . O sırada kalanlar kaldı zaten . 2 ay önce genel cerraha gittim . Elle muayne ve ultrason sonrasında ben estetik yaptırmak istiyorum , sorun olur mu diye sordum . Canın ne istiyorsa yaptırabilirsin kızım , hayata bir kere geliyorsun ve bu kistler hiç bir sorun yapmaz dedi .Hatta regl dönemimde bazen net yerlerini hissediyorum . Meme büyütmeden sonra ele gelmez dedi :)
27 martta ameliyat olacağım
hayırlısı bakalım :)
Hayır hic bir sorun olmadiMrb bende de var o kislerdeb iki memede de sali gunu ameliyatim var siz yaptirdiniz sanirim sorun olmadi degil mi
Hiçbir sorun olmaz, tabi doktorunuz gerekenleri söyleyecektir. Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsınız inşallahBenim de iki gogsumde fibrokistler var bugun tekrar meme ultrasonu cekildim meme estetigine engel degilmis hangi birini alsin estetik doktorun dedi o kadar cokmus yani :) umarim sorun olmaz sonuclari yolladim estetik doktoruma bakalim ne diyecek
Cok tesk ederim insallah su saliyi bi atlatirsamHiçbir sorun olmaz, tabi doktorunuz gerekenleri söyleyecektir. Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsınız inşallah
Sizin alinmamisti di mi kistleriniz? Benim alinmicak direk takilacak silikon zamanla gorecegiz dedi ultrason doktoru kontrollerine gel yine 6 aysa bir dediHayır hic bir sorun olmadi
Sizin alinmamisti di mi kistleriniz? Benim alinmicak direk takilacak silikon zamanla gorecegiz dedi ultrason doktoru kontrollerine gel yine 6 aysa bir dedi
Hadi ya cok uzuldum sizin sanssizliginiz mi oldu acaba? Markasi neydi acaba silikonunuzun? Cok uzuldum sizin adiniza umarim sorunsuz atlatirsinizevet alındı. ama şu anki yaşadıklarımdan dolayı tavsiye etmiyorum silikonu. yırtılmaz, ömürlük dendi ama emzirme sonrası yırtılma oldu. durduk yerde 15 bin lira masraf ve ameliyat olmak zorunda kalacağım.
Acaba serum fizyolojik miydi protezleriniz?evet alındı. ama şu anki yaşadıklarımdan dolayı tavsiye etmiyorum silikonu. yırtılmaz, ömürlük dendi ama emzirme sonrası yırtılma oldu. durduk yerde 15 bin lira masraf ve ameliyat olmak zorunda kalacağım.
Acaba serum fizyolojik miydi protezleriniz?
Protez kartında yazar koheziv jel yada serum fizyolojik. Bir bakıp yazabilirmisiniz lütfen?
Protezler tonlarca agırlık ta teste maruz kalıyor ve patlamıyor yırtılmıyor. Yani birşey var ama anlamadım,emzirmeden dolayı deforme olmaz.. Ayrıca gerçekten ömür boyu garantili protezleriniz.
Tabiki değildi. pütürlü yüzey olan protezler takıldı ve garanti verildi.