Meme Estetiginde Yasadigim Sorunlar

MeLBour

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
104
137
37
Merhaba arkadaslar yaklasik 5 ay once meme diklestirme ve protez ameliyati oldum.Sol meme alt ters T dikisim acildi defalarca dikildi iyilesmedi suan orda bir delik var ve protez gozukuyor.Yapan doktorla tedaviyi kestim.O konuyuda sonra detayli bir sekilde anlaticam ama oncelikle boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi aramizda varsa ne yaptilar?Bir kac doktorla gorustum.Biri orayi iz kalacak sekilde kaba tabirle kalinca dikersek iyilesir bir kac ay sonrada iz icin revizyon olursun dedi.Diger gosterdigim doktorlar protez gozukuyor altinda doku yok iyilesmez protezlerin cikarilmasi gerekiyor dedi.2 doktordan daha randevu aldim.Biriyle bu hafta digeri profersor dr. Bayram sonrasi randevum var.Onlarinda gorusunu alcagim ama basina boyle bir durum gelen var mi aranizda dikis acilip protez gozukurken kendi kendine yarasi kapanan var mi?Cunku Araliktan beri surekli diktik orayi artik kac kere dikildiginu sayamadim zaten minik bir aciklikken orasi dike dike iyice acildi en son dikisim Mart basinda atildi ve ondan sonra bir daha dikis attirmadim kendi haline biraktim simdi geri donup fotograflara bakinca kendi haline biraktigim gunden beri yaram kuculdu ama altta doku yok direkt protez gozukuyor.Goren doktorlar bu boyle iyilesmez diyorlar.Bu durumu yasayan varsa fikrini almak isterim.

Eklentiler

• 7EE945D0-9F5A-4AD1-BDF9-3896BC8630AD.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 349
hiç böyle bişey dıymamıştım
sizi korkutmak istemem ama bir an evvel çözülmesi gerekn bir sorun allah korusun kana karışan bir enfeksiyona sebep olabilir bir süre sonra
silikon görünüyor ne demek çok garip bence çıkarttırın gerekirse meme daha da küçülsün canınız önemli
ama tıp fakültesi hast ya da şehir hastanesine de bir sorsanız durumunuz çok ilginç

Geçmiş olsun yara izleri için olan bantlardan kullandınız mı? O da yapabiliyormuş. Sigara kullananlarda da az da olsa yaşanan bir şey. Silikonların çıkarılması tavsiye ediliyor bu durumda

Geçmiş olsun yara izleri için olan bantlardan kullandınız mı? O da yapabiliyormuş. Sigara kullananlarda da az da olsa yaşanan bir şey. Silikonların çıkarılması tavsiye ediliyor bu durumda
Hayır meme altımdaki ters T tam birleşim yeri ortası açıldı memelerim çok gergin büyük silikon takıldıgı içinde bir türlü iyileşmedi.Ordan tam silikonun takılıp dikilen yer oldugu için sanırım altta doku yok küçük bir delik olustu ve protez gözüküyor.Çıkarttırıcam protezleri iyi bir doktor arıyorum

Çok geçmiş olsun inşallah sorununuz kısa zamanda çözüme ulaşır. Daha önce hiç bu tarz bir şikayet duymadım. Bizi de haberdar edin

Çok geçmiş olsun inşallah sorununuz kısa zamanda çözüme ulaşır. Daha önce hiç bu tarz bir şikayet duymadım. Bizi de haberdar edin

Protez gözüktüğü için çıkarılması daha kücük bir protezle tekrar ameliyat olmam gerekiyormus.

baktım fotoğrafa
ne olur kızmayın bana ama neyi bekliyorsunuz çıkarttırmak için
bir an evvel üni hastanesinde falan çıkarırlar acillik bir durum çünkü

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de meme protezim var ve şunu soyleyebilirim ki tek kelimeyle beceriksiz ötesi bir doktor.Yara izi iyileşmesi,görüntü,renk,dokudaki dalgalanma hepsi beceriksizlik ötesi.Dogru bir operasyonda bu sorunların onda birini yaşamazsınız.Ne iz problemi,ne iyileşme problemi,ne renk kaybı,ne his kaybı hiçbirini yaşamadım.Piril pirildi meme dokum ameliyattan sonra.Bu deligin durumunu soylemiorum bile.Ben olsam hemen çıkartırım protezleri.Lutfen daha fazla bu şekilde kalmayın.Memede yırtık var,protez görünüyor.Sanirim ordaki doku baya da incelmiş.Tekrar çok geçmiş olsun.

Doktor seçimi gerçekten çok önemli. Vücuda uygun protez seçimini, hastanın beklentisini göz önünde bulundurmayan kişiler ne yazık ki hayalleri boşa çıkarıyor. Zaten iyileşmesi zor bir süreç bir de böyle olumsuzluklar olunca..
Benimde çok şükür çok sorunsuz geçti. Doktorumdan Allah razı olsun her aşamada çok titizdi ve benim için en iyisine karar verdi.

Merhaba siz dikleştirme oldunuz mu? Bir de doktor adı verebilirmisiniz? Şuan en büyük sorunum doktorların hep kendi doktoruma yönlendirmesi yaparız diyenlerinde maliyet olarak çok yüksek fiyat vermesi

baktım fotoğrafa
ne olur kızmayın bana ama neyi bekliyorsunuz çıkarttırmak için
bir an evvel üni hastanesinde falan çıkarırlar acillik bir durum çünkü
Para ve doktor.Malesef öyle her doktor yeni yapılmıs başkasının revizyonunu almak istemiyor.Fotograf atınca randevu bile vermiyorlar.Özel hastane doktorları da çok hevessiz bir sekilde yaparız diyor maliyet 100 bin civarına cıkıyor revizyon diye

Kızlar varsa revizyon için doktor öneriniz alırım

Kızlar varsa revizyon için doktor öneriniz alırım
Benim doktorum melike oruç özpostacı. Instagram'da sayfası var oradaki numaran arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben piyasaya uygun fiyata ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doktorum olması gereken neyse onu açıkça anlattı burada doktoruma ameliyat olmuş kişilerle yazıştım hepside çok memnun. İsterseniz bir sorun, sizin durumunuz için ne der.

Evet baktım ama ankarada kendisi ben istanbuldayım

Tekrar merhaba.Ben 8 sene önce yaptırdım protezlerimi.Doktorum revizyon yapıyor mu inanın hiç bilmiyorum.Ve evet haklısınız doktorlar revizyonu ya hiç almak istemiyor ya da çok yüksek fiyatlar veriyolar.Acaba bi devlet Hastanesi'ne mi gitseniz.En azından para kaygısı olmaz onların.Size daha gerçekçi bi çözümle yardımcı olabilirler.

Onunda düşündüm o da randevu almak o kadar sorun ki avrupa yakası zaten asla hiç bir doktorda randevu yok kartal lütfi kırdar gaye filinta ya aldım o da 5. Ayın 12 si bakalım

Merhaba acaba silikonu damla mı yuvarlak koydular kas üstüne mi kas altına mı koydular dikişi ne şekilde attılar meme ucu mu meme altı mı koltuk altı mı bir de kaç cc koyuldu ben de yakında ameliyat olacağım da endişeliyim size sormak istedim. Çok memnun olduğunuzu söylediğiniz için.

Merhaba.Protezim 400 CC High profil kas altı yuvarlak mentor marka.Kesim meme altı dokudan yapıldı.İzlerim nerdeyse yok gibi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…