Merhaba arkadaslar yaklasik 5 ay once meme diklestirme ve protez ameliyati oldum.Sol meme alt ters T dikisim acildi defalarca dikildi iyilesmedi suan orda bir delik var ve protez gozukuyor.Yapan doktorla tedaviyi kestim.O konuyuda sonra detayli bir sekilde anlaticam ama oncelikle boyle bir durum yasayan arkadaslar var mi aramizda varsa ne yaptilar?Bir kac doktorla gorustum.Biri orayi iz kalacak sekilde kaba tabirle kalinca dikersek iyilesir bir kac ay sonrada iz icin revizyon olursun dedi.Diger gosterdigim doktorlar protez gozukuyor altinda doku yok iyilesmez protezlerin cikarilmasi gerekiyor dedi.2 doktordan daha randevu aldim.Biriyle bu hafta digeri profersor dr. Bayram sonrasi randevum var.Onlarinda gorusunu alcagim ama basina boyle bir durum gelen var mi aranizda dikis acilip protez gozukurken kendi kendine yarasi kapanan var mi?Cunku Araliktan beri surekli diktik orayi artik kac kere dikildiginu sayamadim zaten minik bir aciklikken orasi dike dike iyice acildi en son dikisim Mart basinda atildi ve ondan sonra bir daha dikis attirmadim kendi haline biraktim simdi geri donup fotograflara bakinca kendi haline biraktigim gunden beri yaram kuculdu ama altta doku yok direkt protez gozukuyor.Goren doktorlar bu boyle iyilesmez diyorlar.Bu durumu yasayan varsa fikrini almak isterim.