meme estetiğinde yağ enjeksiyonu kullanmak

deepblueeyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
15
2
Merhabalar
Meme estetiği operasyonunda (dikleştirme+büyütme)vücuttan alınan yağ enjeksiyonu kullanmanın zararları/sakıncaları olabileceği doğru mu?Tecrübeleri olanlar ya da bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?

Vücuttan alınan yağın nasıl bir zararı olacağını okudunuz acaba?

okumadım onun için soruyorum ve duydum ki memeye enjekte edilen vücüttan alınan yağlar bir süre sonra yok oluyor ve kötü görünümlere neden oluormuş.En iyisi silikon protez sadece sanırım

Komple yağ enjeksiyonu mu yaptırmayı düşünüyordunuz?? Yağ tabii ki erir, doktorum silikon takmayı hem de yağ enjektesini uygun gördü. Yağı da çok zayıf olduğum için silikonun kenarları belli olmadın diye enjekte etti , yani büyüme amaçlı değildi. Bana göre sürekli işlem gerektiren şeyler pek de iyi değil.. dolgu maddesi için de aynı şeyi düşünüyorum . Üstelik sağlık açısından da olumlu olmadığını düşünüyorum . Deride emilimi olmadığı için ve asla akma vs olmayacağı için ve uygun görülürse daha sonraları çıkartılabilme imkanı da olduğu için en uygun büyütme şeklinin silikon olduğunu düşünüyorum . Tabii endişelerinizi doktorunuzla paylaşırsanız size en doğru ve en uygun yolu doktorunuz gösterecektir . Bol şans .

Komple yağ enjeksiyonu mu yaptırmayı düşünüyordunuz?? Yağ tabii ki erir, doktorum silikon takmayı hem de yağ enjektesini uygun gördü. Yağı da çok zayıf olduğum için silikonun kenarları belli olmadın diye enjekte etti , yani büyüme amaçlı değildi. Bana göre sürekli işlem gerektiren şeyler pek de iyi değil.. dolgu maddesi için de aynı şeyi düşünüyorum . Üstelik sağlık açısından da olumlu olmadığını düşünüyorum . Deride emilimi olmadığı için ve asla akma vs olmayacağı için ve uygun görülürse daha sonraları çıkartılabilme imkanı da olduğu için en uygun büyütme şeklinin silikon olduğunu düşünüyorum . Tabii endişelerinizi doktorunuzla paylaşırsanız size en doğru ve en uygun yolu doktorunuz gösterecektir . Bol şans .
silikon artı yağ enjeksiyonu yapacagını soyledi ama yağ enjeksiyonunun zamanla kayboldugunu ve eski haline döndüğünü okudum ve sanırım aklımda olan diğer doktorla da gorusurup oyle karar verecegım.
teşekkürler bilgi için

silikon artı yağ enjeksiyonu yapacagını soyledi ama yağ enjeksiyonunun zamanla kayboldugunu ve eski haline döndüğünü okudum ve sanırım aklımda olan diğer doktorla da gorusurup oyle karar verecegım.
teşekkürler bilgi için

Doktorumuz aynı kişi olabilir mi acaba? :)) Fazla doktor yok çünkü bu yöntemi uygulayan. Yağın bir kısmı eriyor ama bir kısmı kalıyor buradaki asıl amaç eğer zayıf iseniz protez kenarlarının hissedilmemesi. Eğer yağ enjeksiyonu istemiyorsanız doktorunuza sadece protez istediğinizi söyleyebilirsiniz mesela benim doktoruma ameliyat olan bazı arkadaşlar yağ enjeksiyonu istemediler . Sonuçta bu doktor için ek bi iş ve herhangi bir ücret alınmıyor enjeksiyon için . Sadece böyle uygun görüyor ama siz istemezseniz aklınıza yatmazsa sadece protez taktırırsınız olur biter. Genelde yağlar bacak bölgesinden alınıyor bir arkadaşın sadece göbeğinden alınmıştı. Bana kalırsa yağ enjeksiyonu seçimine göre doktor hakkında fikir yürütmek doğru olmaz . İstemediğiniz bir işlem zaten size yapılmaz. Her doktorun farklı bakış açıları var , diren takan ve diren takmayan doktorlar var mesela . Diren takan doktorların gerekçesi ne ise takmayanların da savunduğu bi tez var . Yöntem hakkında sadece kulaktan duyma bilgiler edinebiliriz gerçek bilgiye ulaşmak istiyorsanız bu konuda yayınlanmış tıbbi makaleleri okumanızı öneririm. Çünkü doktorların o tarzı seçmesinde bir tıbbi süreç yatıyor ve hepsini bizim anlayabilmemiz mümkün değil. O yüzden güvenebileceğiniz sizi anlayabileceğinize inandığınız bir doktor bulup kararlarınızı paylaşırsanız ortak bir noktada buluşacağınıza inanıyorum.

X