Meme estetigi

Nazlifidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
2
1
34
Merhaba arkadaslar yeni üyeyim bende:) meme estetiği oldum 3 gün önce Doktorum Onur Çukurluoglu benım ıcın dunyanın en ıyı doktoru Bu agrı sızılar kaç gune biter normal hayata nezaman donerim bile. Varmi?:KK43:

Merhaba arkadaslar yeni üyeyim bende:) meme estetiği oldum 3 gün önce Doktorum Onur Çukurluoglu benım ıcın dunyanın en ıyı doktoru Bu agrı sızılar kaç gune biter normal hayata nezaman donerim bile. Varmi?:KK43:
Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :nazar: Ağrılar kişiden kişiye değişiyor....Mesela ben burda çok okudum ''Kızlar hiç ağrım sızım olmadı sadece göğüslerimde baskı ve gerginlik oldu aynı gün hastaneden eve döndüm 2. gün Avm'ye gittim''vs...Mesela benim 3 gün yoğun bir şekilde ağrım oldu...Hele ilk 2 gün çok kötüydü silikonları çıkarıp fırlatmak istiyordum...Hep öyle ağırlık yapacak sanıyordum...Ben hastanede 1 gece yattım...2.gün Akşam 21.00 'de çıktım...Antibiyotik ve 6 saatte bir majezik ve minoset dönüşümlü olarak içersin dedi doktorum...Tlf'numun saatini kuruyordum saatini geçirmeden alıyordum....Bilmiyorum doktorun sana ne önerdi ne içiyorsun....4. gün çok çok daha iyiydim...5-6-7 derken normal hayata döndüm ama kendimi hiç zorlamadım..Mesela bugün 11. günüm ve ilk iş günümdü...Sanki silikon taktırmamışım zaten benimmiş gibi adapte oldum...Moralini bozma ağrılar geçecek ve memişlerin keyfine varacaksın:anneadayı:

Saol canım benim zatn bugun doktor kontorolum vardı valla hersy daha ıyı zaten doktorumdam hep memnundum ıyıkıde ona amelıyat olmusum cok orjinal cok mutluyum zamanlada daha ıyı olucaö saoş canım paylasimin için :)

Saol canım benim zatn bugun doktor kontorolum vardı valla hersy daha ıyı zaten doktorumdam hep memnundum ıyıkıde ona amelıyat olmusum cok orjinal cok mutluyum zamanlada daha ıyı olucaö saoş canım paylasimin için :)
Rica ederim canım doktor seçimi çok önemli sevindim senin adına :)

Merhaba ben 1 ay once gogus estetigi oldum. Hem diklestirme hem de silikon koyuldu. Su an goguslerimden memnun degilim yassi ve basik duruyor hic de dik degiller. Ama hala odem var ondan mi kaynaklaniyor.

. Merhaba nazlı nasıl oldun bende olacağı ama korkuyorum biraz sanırım şans işi .sigara içiyorum ve izler geçmez diye çok korkuyorum iyileşe sürecini etkiler diye özel de mi oldun ameliyatını

Benim de içi boş gibi goguslwrim sarkma fazla yok ama sol göğsüm diğerinden biraz büyük hem toplama hem slikon olması gerekiyor

Bi risk var illaki kötü olurdu bu halini ararım diye tırsıyorum. Daha önce vajina estetigi geçirdim onda bu kadar düşünmemiştim

Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben cuma günü dr Tamer taşa görüşmeye gidicem hem burun hem göğüs için bence doğru bir karar dr öyle dedi madem ki yapılacak ikinin sürecini aynı anda geçirmek en doğrusu. Umarım memnun kalırım.

Daha net konuşmadım şimdilik 10.bin ikisi. ama yardımcı olacağını düşünüyorum öyle bir güven verdi bana.

İkisi için 10 bin süpermiş Zekeriya Kul ,Bülent Tekerekoglu, Tamer Taş ,Naci Çelik
Barış Çakır hepsiyle görüşmeyi planlıyorum ama Naci Çelik mesela randevu fiyatı 300 tl bi durdum oy

X