- 8 Haziran 2016
- 17
- 14
- Konu Sahibi papatyanihall
Kızlar eser aydoğdu ya ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi? Özellikle fiyat konusunda çok endiseliyim. bir de kullandığı arion silikondan (yumuşak olduğunu duydum) memnun musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim cevabın için ben ogrenciyim ve yeterli parayı biriktirdigimde olucam ameliyat inşallah :)) ben biraz yumuşak olsunlar istiyorum bunu da konuşurum doktorla. Yuvarlak silikon kas ustu istiyorum. Göğus dokum az ama hiç yok sayılmaz. Fiyat konusunda yardımcı oluyor mu pekiBen eser aydoğduya oldum mentor marka kullandı yumuşaklığı gayet iyi ne çok sert ne çok yumuşak ameliyatım süper geçti sadece boyutundan memnun değilim
ilk halini düşün canım :)) çok sükür herşey yolundaymiş darısı bizim başımıza :)))Yani. Biraz oluyorlar benimde kaszarı altı 275 cc
Eser hanımın küçük cc kullanma taraftarı olduğunu biliyorumilk halini düşün canım :)) çok sükür herşey yolundaymiş darısı bizim başımıza :)))
Beklentilerini söylersin doğal değil büyük istiyorum dersinHadi ya (
ben de olmuşken biraz büyük olsun istiyorum. Eser hanıma yönelmemin sebebi kullandığı silikonun "arion" olması. Sanırım o diğerlerine göre çok daha yumuşakmiş. Silikonun direkt ele gelmesini istemem
Teşekkür ederim canım cevabın için :) benim acimdan ağrının hiç bir önemi yok daha önce büyük bir ameliyat geçirmiştim acıya dayanikliyim biraz :) tabi Allah önce sağlık versin ama bu durum psikolojimi etkilemeye başladı. Ogrenciyim ailem bilmeden yapicam. Tek sıkıntım para şuan. Fiyat konusunda taksit vs... Yardımcı oluyor mu pekiBenim 5 hafta oldu eser hanıma ameliyat olalı benim bildiğim mentor marka kullanıyor ve şuan yumuşaklığından inanılmaz memnunum artı daha fazla yumuşasın istemem şuan tam kıvamında evet eser hanım çok büyük silikon takma taraftarı değil ama ben hep kendisine doğal olsun elime gelmesin dedim aslında 250 cc önermişti ama ameliyat sırasında 275cc HİGH profil taktı 300 cc sende direk ele gelir dedi. Ama ikinci ameliyatımda şuan dokum genişleyeceği için büyüğünü takabileceğini söyledi. Aslında doktor hanım doğal büyüklükte göğüs yapıyor göze silikonum diye bağırmayan ama biz doyumsuzus kendi adıma :) yoksa şiddetle eser hanımı tavsiye ederim ben çok konforlu bir ameliyat geçirdim Ağrı'm sıfırdı maşallah diyeyim ara ara batmalarım bile yok çok şükür burda başka bir arkadaş vardı oda kasüstüydü ama onu. Ağrılı geçti. İşin özü eser hanımı şiddetke tavsiye ediyorum o size olucak boyutu söylüyor dışına çıkmak size kalmış birşey papatyanihall
Kredi kartına taksit yapıyorlar tabi ücretin tamamına değil yarısınaTeşekkür ederim canım cevabın için :) benim acimdan ağrının hiç bir önemi yok daha önce büyük bir ameliyat geçirmiştim acıya dayanikliyim biraz :) tabi Allah önce sağlık versin ama bu durum psikolojimi etkilemeye başladı. Ogrenciyim ailem bilmeden yapicam. Tek sıkıntım para şuan. Fiyat konusunda taksit vs... Yardımcı oluyor mu peki
Ben eser aydoğdu hanıma ikinci ameliyatımı oldum ve memnun kalmadım benimle ne konuştu ne de derdimş anladı benim göğüslerim çok küçüktü isteğim zaten büyük olması değil dolgun ve yumşak olmasıydı mentor marka slikon taş gibi oldu şimdi 3. Ameliyatımı olucam araştıma içerisindeyim en yumlak slikon hangisidir lütfen yardımcı olun arkadaşlar ve hangi doktora olmalıyım