Meme estetiği

pnrkzy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
2
0
27
Merhaba. Yakın zamanda göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ? Nerede ve ne kadara yaptırdınız ? İyiki olmuşum mu diyorsunuz yoksa keşke olmasaydım mı diyorsunuz ? Ameliyat sonrası ağrı ne kadar sürüyor ? Mutfakta çalışıyorum ağır kaldırmamız gereken işler oluyor işime ne kadar zamanda dönebilirim? Ameliyattan sonra ne kadar süre ağır kaldırmıyoruz ? Ve kaç saat sürüyor ameliyat. O kadar çok sormak istediğim şey var ki olanlar bı zahmet gelirlerse memnun olurum. Çok teşekkürler

Merhaba benim 15.günüm ameliyatımı Ankara’da oldum 1 saat sürdü. Ameliyat sonrası dikiş yerleri pek acımıyor ama göğüste bir baskı hissi oluyor o da 2 3 gün sürüyor dayanılmayacak bir şey değil bir de kaslar çok zayıf oluyor ilk günler dirsekten yukarısı kollarımı kullanamıyordum. Telefon falan rahat kullandım ben ama kapı açmak sifon basmak ya da kaşığı ağzıma götürmek gibi şeyleri yapamadım. 3 günden sonra wcye kendim gittim yemeği kendim yedim ağrılar azaldı. Suan 15.günde her işimi kendim yapıyorum sol göğsümde de hiç ağrı yok ama sadece sağ göğsüm ağrı ve baskı yapıyor o da yine dayanılmıcak birşey değil. Ağır kaldırmak 1 ay yasak, ben 2 yaşındaki yeğenimi ara ara kaldırdım sıkıntı olmadı ama genel olarak çok ağır kaldırmak riskli. Ben hiç pişman olmadım umarım da olmam

Ne kadara yaptırdınız peki. Geçmiş olsun hayırlı olsun

Ne kadara yaptırdınız peki. Geçmiş olsun hayırlı olsun

Teşekkür ederim şuan güncel fiyatları 55 diye biliyorum ama yine bi mesaj atıp sorun isterseniz. Bi de eğer düşünüyorsanız çok ertelemeyin derim çünkü temmuzda asgari ücretle birlikte zam gelir her yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…