Meme Estetiği

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
Merhaba kızlar size 2 tanecik sorum var 🧞‍♀️
-) Benim göğüslerim küçük tahta gibi değil ama küçükler , ve 90-95 bedene kadar büyütmek istiyorum kaç cc protez taktırmalıyım aşağı yukarı ☹️ Bilgisi olan yazabilirmi

-) Aranızda bu operasyonu geçiren varsa kaç bin tl ye olduğunu söylerse sevinirim kafamda bir fiyat oluşmuş olur en azından

bir soru daha geldi aklıma 🤪

Devlette Meme Büyütme Ameliyatı Yapılıyormu , Yaptıran Varsa Memnun Kaldınızmı ?🥶

Cevaplar için şimdiden teşekkürleer 💞💞💞

Merhaba kızlar size 2 tanecik sorum var 🧞‍♀️
-) Benim göğüslerim küçük tahta gibi değil ama küçükler , ve 90-95 bedene kadar büyütmek istiyorum kaç cc protez taktırmalıyım aşağı yukarı ☹️ Bilgisi olan yazabilirmi

-) Aranızda bu operasyonu geçiren varsa kaç bin tl ye olduğunu söylerse sevinirim kafamda bir fiyat oluşmuş olur en azından

bir soru daha geldi aklıma 🤪

Devlette Meme Büyütme Ameliyatı Yapılıyormu , Yaptıran Varsa Memnun Kaldınızmı ?🥶

Cevaplar için şimdiden teşekkürleer 💞💞💞
Tahmini cc kimse soyleyebilecegini sanmiyorum cunku boy kilo gogus cevreniz gogus dokunuzun ne kadar oldugu hepsi bi etken cunku 400 cc kimine kucuk kimine buyuk durabiliyor ben 5 ekimde oldum gogus dokum yoktu 340 cc tam istedigim gibi oldu. Doktorlar bide vucuda buyuk olcude durabilecek cc koymaya fazla yanasmiyolar bel sirt agrisi olsun yanlardan tasma sorunu olsun. Birde buyuyen 90 95 beden dediginiz degil cup olcunuz olacak mesela 75 B giyen ameliyattan sonra 75 C olur yada 80 B giyen sonrasinda 80 C 80 D olur gibi

Tahmini cc kimse soyleyebilecegini sanmiyorum cunku boy kilo gogus cevreniz gogus dokunuzun ne kadar oldugu hepsi bi etken cunku 400 cc kimine kucuk kimine buyuk durabiliyor ben 5 ekimde oldum gogus dokum yoktu 340 cc tam istedigim gibi oldu. Doktorlar bide vucuda buyuk olcude durabilecek cc koymaya fazla yanasmiyolar bel sirt agrisi olsun yanlardan tasma sorunu olsun. Birde buyuyen 90 95 beden dediginiz degil cup olcunuz olacak mesela 75 B giyen ameliyattan sonra 75 C olur yada 80 B giyen sonrasinda 80 C 80 D olur gibi
Nasil memnun musunuz bu sirecten bende ayin 14 unde olacagim

Been 160 boyunda 53 kilodayim dojtor 360 cc oberdi sizce nasil olur ki kendi dokum cok yok mandalina kadar diyelim
Doktorun onerisini dinle doktoruna guveniyosan cunku benim doktorum bana 340 365 ikisinden birini takarim dedi benim 0 dokuydu ameliyata girdigimde iki kutuyuda acti gosterdi hemsire ikisinin arasinda 2 ml fark var dedi ki gercekten oyle ayniydi o yuzden 360 kucuk bi boyut degil gogus yapin uygunsa gayet guzel durur insallah istedigin gibi olur seninde

X