Meme estetiği

rozerina99

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5
0
25
Merhabalar herkese,göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.20 yaşındayım.Emin olamıyorum bir yandan hem yaş açısından hem de ilerde sıkıntı yaratır mı gibisinden.Yatarken ya da günlük faaliyetlerimi gerçekleştirirken varlığını hissetmek istemiyorum.Aranızda yaptıran memnun olan ya da arada kalan eksileriyle artılarıyla beni aydınlatabilir mi?

Merhabalar herkese,göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.20 yaşındayım.Emin olamıyorum bir yandan hem yaş açısından hem de ilerde sıkıntı yaratır mı gibisinden.Yatarken ya da günlük faaliyetlerimi gerçekleştirirken varlığını hissetmek istemiyorum.Aranızda yaptıran memnun olan ya da arada kalan eksileriyle artılarıyla beni aydınlatabilir mi?
ben memnun kalanlardanım , ancak naçizane önerim kendi durumunuzu iyi düşünün , göğsünüzün küçüklüğü sizi çok mu rahatsız ediyor , kendinize güveninizi mi sarsıyor , böyle ise durum bence endişenmeye gerek yok , araştırmanızı iyi yapın ,iyi bir hekim bulmaya çalışın , ancak benim anladığım bazen çok da ihtiyaç duymazken biraz keyfi yaptıranlar , olayın eksilerini daha fazla fark ediyor , sonradan sonraya gereksizmiş diyebiliyorlar , eğer bu ise sizin durumunuz yine tavsiyem zaten çok gençsiniz , kararlı oluncaya kadar ertelemeniz yönünde , burdaki psikolojik durumu da en iyi siz analiz edebilirsiniz :)

Yarıya yarıya. Görünüşü oldukça güzel, hoş ve doğal. Kullanıma gelirsek çok rahatsız ediyor, varlığını devamlı hissediyorum ve sütyen dahi takamıyorum. Taksam bir süre sonra çıkarıyorum. Memelerim sert, bedenim mi kabul etmedi, ameliyat tekniği mı yanlıştı bilmiyorum. Uzandığımda ise taş gibi oluyorlar. N ninasu güzel öneride bulunup güzel açıklama yapmış. Yazdığı yorum hakkında kendinizle baş başa kalıp ameliyatın hayatınızındaki önemi sorgulayın. Kararı anca siz verebilirsiniz 🙃

X