Meme Estetiği

Miskinmiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
112
58
38
herkese merhaba.yarın Ebru hanımla randevum var muayene için.ebru hanıma ameliyat olan var mı aranızda.internette pek yorum bulamadım ama sosyal medyada çok foto var.çok kararsızım şu an.yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım merhaba. Benim ilk gittiğim doktor du. Önce senin gibi resimlerini görüp çok beğendim. Gittim konuştum. Doktorla zaten Gorusemiyorsun asistanı ile görüsuyorsun. Ve asistan sürekli doktoru òvüp sürekli izmir in memecisi olduklarını söylüyorlar. Böyle söylemesi üzerine bende daha derin araştırma yapıp hakkındaki olumsuz yorumları okudum. Ve izmir in memecisi diye kendi kendilerine isim verdiklerini öğrendim. Ondan sonra ameliyat olmaktan vazgeçtim. Ameliyat gunune kadar da doktoru göremiyorsun canım. Bu da ayrı bi sıkıntı tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyada çok mu fotoğraf var? Özelden link atar mısınız lütfen?
Bana kendi sekreteri kesinlikle resim paylaşamayacaklarını, bunun reklam suçu olduğunu vs vs bir sürü şey söyledi, hatta başka doktorların gayet paylaştığını söylediğimde arka planda reklam cezasından ödeme yaptıklarını ama tabi bunu gündeme getirmeyeceklerini söyledi. Ve tüm bunlara rağmen üstüne ameliyat öncesi de hemşire zorla resmimi çekti. Dediğine göre benden başka gören olmayacakmış ama inanmıyorum açıkçası, aylık kontrole gittiğimde sildireceğim resimleri.

Ben hiçbir şekilde olumlu ya da olumsuz yorumlara ulaşamadım. Ulaştığınız yorumları paylaşır mısınız lütfen? Tecrübelerimle aynı şeyler olup olmadığını merak ediyorum.

Hastanın fotoğrafları yok ama her gün bir sürü ameliyat fotoğrafı atıyorlar.intagram dam bakabilirsin canım

Evet İzmir’in memecisi falan diye iddialı olduklarını gördüm ama ilginçtir ki olumlu yorumları yok.yarın bende asistanı ile mi görüşücem yoksa.neyse bi gideyim yarın bakalım durum ne olacak

Sizde ameliyat olana kadar göremediniz mi acaba doktoru.ameliyat nasıl geçti.kaç cc takıldı

Burda bir arkasaş kendisinden çok şikayetçi olmuştu kim bilmiyorum ama meme büyütme ile ilgili ciddi sıkıntı yaşadığını anlatmıştı sen silikonmu düşünüyorsun canım bende 21 kasımda oldum izmirde

Canlar fotoğraf vardı tabi instagram inda. Ben takipten çıktım. Eğer takip ederseniz görürsunuz. Asistanı ile muhatap olacaksın muhtemelen canım. B3n olumsuz yorumlara çok rastladım hatta birisi ne olur gitmeyin kenin izi yakmayın diye yalvarmis. Onu görünce hepten soğudum resmen. O yorumları nerde gördüğümu hatırlamıyorum çünkü çok fazla araştırma yapmıştım. Ama zaten konuşmaya gidince negatif bir enerji igeldigini alıyorsunuz. Bana 275 cc olur dedi ve ameliyat fotoğraflarını gösterdi 275 taktiklarini.ısrarla büyük olsun dediğim halde en uygun bu olur dedi asistanı. Ben başka bir doktora ameliyat oldum 375 cc takıldı. Siz anlayın artık.

O
olumsuz yoruma bende çok rastladım bayanın biride karın dan dolayı çok mağdur olmuş ama asla mağduriyeti giderilmemiş

Evet canım çok doğru söylüyorsun ama ben bayan bi doktor arıyorum.iyi bir bayan doktor da YÖK galiba

İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…