Meme estetiği sürecim ve memnuniyetsizlik

Sapkasizmandalina

Her şey yolunda!🌸
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
91
60
19 gün önce meme estetiği oldum. Göğüs silikonlarim çok yukarıda. Koltuk altımdan başlıyor.
Bandaj kullanmaya başladım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

GÜNCELLEME
MEMELERİM DÜZELDİ..
ÇOK GÜZELLER ❤️

Son düzenleme:
Sağ göğüsüm yumuşamaya başladı. Sol göğüsüm taş gibi. Normal mi?
Her iki meme aynı şekilde iyileşmiyor. Benim biri buyuk yukarda duruyordu digeri daha ufak ve asagida gibiydi. Zamanla ikiside esitlendi. 2 bicuk ay olucak bnde ameliyat olalı. Benimde sag cok cabuk iyilesmisti. Solda hep batma oluyordu 1. Ayda doktora icinde birsey unutmus olabilimisin bu sol memem hic rahat degil icerde bisey varmis gbi batiyor demistim. Duzelur zamanla dedi. Öylede oldu. Şuan iki mememde esit ve hic ameliyat olmamis gbiyim. Ama hala sertlik var bndede normal meme gibi yumuşak degiller

Her iki meme aynı şekilde iyileşmiyor. Benim biri buyuk yukarda duruyordu digeri daha ufak ve asagida gibiydi. Zamanla ikiside esitlendi. 2 bicuk ay olucak bnde ameliyat olalı. Benimde sag cok cabuk iyilesmisti. Solda hep batma oluyordu 1. Ayda doktora icinde birsey unutmus olabilimisin bu sol memem hic rahat degil icerde bisey varmis gbi batiyor demistim. Duzelur zamanla dedi. Öylede oldu. Şuan iki mememde esit ve hic ameliyat olmamis gbiyim. Ama hala sertlik var bndede normal meme gibi yumuşak degiller
Merhabalar ben 5eylülde ameliyat oldum benim de sol meme ile başım dertte. 275cc taktılar fazlası olmuyormuş benim iç taraf darmış.
Sağ taraf yumuşak iyi durumda sol taraf morardı çok şişti. Şimdi nasılsınız? Kaşıntı oluyor muydu? Bir de sol meme dikiş yerinde en sonda kamama oluyor koyu renk kan geliyor doktor normal dedi. Antibiyotikli krem sürüyorum.Normal hayata dönüşünüz ne kadar sürdü???

Merhabalar bende 3 gün oldu 335 uygun görmüş dr ben büyük oldun deneme rağmen dar olduğu İçin koltukaltıns Taşardı dedi Ama sonra küçülme oluyor mu Küçülsğn istemiyorum ortası birleşik istemiştim ayrık duruyor bunkar düzelecek mi

Merhabalar ben 5eylülde ameliyat oldum benim de sol meme ile başım dertte. 275cc taktılar fazlası olmuyormuş benim iç taraf darmış.
Sağ taraf yumuşak iyi durumda sol taraf morardı çok şişti. Şimdi nasılsınız? Kaşıntı oluyor muydu? Bir de sol meme dikiş yerinde en sonda kamama oluyor koyu renk kan geliyor doktor normal dedi. Antibiyotikli krem sürüyorum.Normal hayata dönüşünüz ne kadar sürdü???
Söyledikleriniz çok normal kaşıntı çooook fazla oldu bende
Dikiş yerinde kanama da oldu yAni kan gibi değil de iltihap gibi akıyordu bir kaç gün sonra geçti şuan tam 1 ay oldu ameliyat olalı ancak geçtim normale tabi öyle hareketlerim eskisi gibi rahat değil

Merhaba zamanla küçülüyor mu ? İstediğim boyut olmadı ince olduğum İçin dedi dr bilmiyorum hep büyük olsun demiştim şuan normal boyutta daha da küçülür mü korkuyorum

X