- 27 Temmuz 2015
- 202
- 112
-
- Konu Sahibi yelli_yelli10
Neden canım75 d cok zor bir beden
Su an 75 d yim ve en kisa samanda b olmak istiyorum.Neden canım
Aslinda asiil sorun su ic camasiri konusunda kisir bir beden. Turkiye de buna yonelik uretim yok.Neden canım
Canım sen korse kullanmadın sanırım. Ben 1 ay korse kullandım. Daha yeni geçtim desteksiz sutyen kullanmaya. 80 c oldu bana da. Ben de bilmiyorum küçülür mü böyle mi kalır.Kızlar tecrübeli arkadaşlar sıze soruyorum bilgi verirseniz çok sevinirim...suan 10.gunumdeyim daha erken ama merak ediyorum ödem vs çok küçülüyor mu göğüsler suan buyukluk cok iyi 75 d sutyen takıyorum toparlayıcı.şimdi benim bedenim bu mu olacak ..alışveriş yapmak istiyorum çok heyecanlıyım
Canım ben de sana bir şey sorayım. Ve diğer kızlara. Ameliyattan ne kadar sonra yüzebilir, güneşlenebiliriz? Senin doktorun sana ne dedi bu konuda?Anladım canım ama boyut olarak iyi ya küçülmesinler
spor olarak yüzme yapacaksan üç ay yapma yok öyle serinlemek amaçlı gireyim iki yüzeyim diyorsan üç hafta yeterli havuza girmemenizi öneririm enfeksiyon açısından yara izlerini de güneşten korumakta fayda var onun harici güneşlenmek bi zarar oluşturmazCanım ben de sana bir şey sorayım. Ve diğer kızlara. Ameliyattan ne kadar sonra yüzebilir, güneşlenebiliriz? Senin doktorun sana ne dedi bu konuda?
YOk canım suan kom um toparlayıcı sutyenı hiç çıkarmadım takıyorumCanım sen korse kullanmadın sanırım. Ben 1 ay korse kullandım. Daha yeni geçtim desteksiz sutyen kullanmaya. 80 c oldu bana da. Ben de bilmiyorum küçülür mü böyle mi kalır.
Yok canım, sporda gözüm yok. Birazcık deniz yüzü görsem, azcık yüzsem gelsem yetecek banaspor olarak yüzme yapacaksan üç ay yapma yok öyle serinlemek amaçlı gireyim iki yüzeyim diyorsan üç hafta yeterli havuza girmemenizi öneririm enfeksiyon açısından yara izlerini de güneşten korumakta fayda var onun harici güneşlenmek bi zarar oluşturmaz
Canım ben de bilemedim şimdi. Benim 1 ay kullandığım şey KORSE diye biliyordum. Toparlayıcı dediğin nedir bir fikrim yokKorse dedıgın bu sutyen mı toparlayıcı...cok sıkıcı 1 ay takılacak dedı 3 renk aldım.1 aydan sonra inşallah sporcuya gecirir