Meme estetiği sonrası sertlik ne zaman geçer?

Fizolijak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
85
31
Herkese merhabalar. Meme protezi düşünüyorum ancak göğüslerim doku itibarıyla hiç doğal olmayacak hep sert olacak diye korkuyorum. Protez sonrası yumuşama oluyor diye okudum ancak bu yumuşama ne kadar oluyor? Normal yumuşaklığına kavuşuyor mu bu memeler?

Ve yumuşama ne kadar süre sonra başlıyor?

Şimdiden teşekkür ederim 😘

merhaba benim 9 ay oldu ,tabi yumuşadılar , ancak bence gerçek meme kadar yumuşak değiller , burda fikirler değişebilir ama bence rahatsız edici bir sertlik de değil , yuvarlak olmasına rağmen görüntüsünü ben doğal buluyorum , galiba beş altı ay aralığında şimdiki yumuşaklığa gelmişti diye hatırlyorum , ben kendi adıma çok mutluyum iyiki yaptırmışım diyorum ancak benim meme dokum hiç yok gibiydi , bence burda kendinize şunu sormalısınız şu anki halinizde büyük eksiklik hissediyor musunuz ? benim burda gördüğüm kadarı ile şimdiki halinden pek rahatsız olmayanlar sadece daha büyüse iyi olurdu düşüncesinde olanlar sanki pişmanlık duyuyor gibiler , ama ben yine söyleyeyim ben hiç pişman değilim , bir de belki de öncesinde daha fazla dokusu olanlarda yumuşama daha fazla oluyordur bunu doktorlara sormak gerek

2017 de yaptırdım, doğal meme gibi yumuşaklığı yok yani o cıvık yumuşaklıktan bahsediyorum
ama taş gibi değiller kesinlikle, sanki bir sporcunun eti gibi sıkı diyeyim.
diriler ve sıkılar. ama yumuşaklar

Benim de hiç doku yok gibi bir durum 🤦🏻‍♀️ Çok sert oluyor sonrasında filan dedi bir kaç kişi. Korktum :/
çok sert oluyor diyenler yaptırmış kişiler mi , burda birilerinden mi duydunuz , kendileri yaptırmamış iseler , ya da silikon bir memeye dokunmamış iseler ( yani çevrelerinde başka yaptıran yoksa ) boş konuşanlar da oluyor açıkcası , böyle ise durum nereden biliyorlarmış , malesef ki bazı insanlar sever negatifliği , bunun kararını siz vermelisiniz bakın burda iki kişi direk yaptırmış insanlar gerçek meme kadar yumuşak olmuyor diyor , ancak kötü hissetmediklerini de söylüyor . ancak şunu soruyorsanız örneğin bir erkek bunu anlar mı , ben bekarım , ama benim tahminim yine anlar . belki evli birileri de yorum yaparsa daha iyi olur işin bu kısmında . ben de yaşadığım için biliyorum , ve burdaki birçok insan , memeniz hiç yok gibi ise , bu sizi üzüyordur , bunu yaşamayanlar bilemezler , ( tabi ki şunu ekleyeyim psikoljimiz bunu bize yaşatıyor yoksa kimsenin vücüdu dört dörtlük değil biz belki fazlası ile takmışız ) size tavsiyem haddim olmadan sorduğunuz ve kafanız karışık gördüğüm için silikon taktırmamış insanların yorumlarını çok da ciddiye almayın , artısını eksisini düşünün , taktırıp çok mutlu olan da var evet malesef ki taktırıp pişman olan da var , eğer taktırmaya karar verirseniz doktorunuzu seçerken dikkatli olun , burdaki sayfalarda arama yaparak seçim yağarken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenin

şunu da eklemek istiyorum bende silikonun kenarlarını fark etmek , silkonu fark etmek gibi bir durum hiç olmadı mesela , sadece dokunulduğunda gerçek meme kadar yumuşak olmadığını söyleyebilirim , ki belki bazı kişilerde bu durum belki böyle bile değildir

Herkese merhabalar. Meme protezi düşünüyorum ancak göğüslerim doku itibarıyla hiç doğal olmayacak hep sert olacak diye korkuyorum. Protez sonrası yumuşama oluyor diye okudum ancak bu yumuşama ne kadar oluyor? Normal yumuşaklığına kavuşuyor mu bu memeler?

Ve yumuşama ne kadar süre sonra başlıyor?

Şimdiden teşekkür ederim 😘
1.5 yıl sonra yumuşamaya başladılar. Dokununca hissediyorum.

1.5 yıl sonra yumuşamaya başladılar. Dokununca hissediyorum.
ben artık yumuşamaz diye düşünüyordum 9 ay geçti diye, bu hali de beni mutlu ediyordu yine de :) şaşırdım demek ki biraz daha yumuşayabilirmiş , bir de benimkiler bazen oldukça yumuşaklar , bazen tekrar daha sert oluyorlar, acaba henüz evresini mi tamamlamadı

ben artık yumuşamaz diye düşünüyordum 9 ay geçti diye, bu hali de beni mutlu ediyordu yine de :) şaşırdım demek ki biraz daha yumuşayabilirmiş , bir de benimkiler bazen oldukça yumuşaklar , bazen tekrar daha sert oluyorlar, acaba henüz evresini mi tamamlamadı

Cevaplarınız ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim :)

Doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba?

X