amberveyasemen

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
151
107
18
Selamlar
Bu başlıkta bir konu bulamadım tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim henüz 7. Günüm ama eğilirken kalkarken içeride hava kabarcıkları hareket ediyor gibi oluyor ya da su dolu balon varmış da sular lık lık bir tarafa toplanıyormuş gibi değişik bir his, nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
Bu durumu yaşan oldu mu ve ne zaman geçti ?

Son düzenleme:
Selamlar
Bu başlıkta bir konu bulamadım tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim henüz 7. Günüm ama eğilirken kalkarken içeride hava kabarcıkları hareket ediyor gibi oluyor ya da su dolu balon varmış da sular lık lık bir tarafa toplanıyormuş gibi değişik bir his, nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
Bu durumu yaşan oldu mu ve ne zaman geçti ?
Bugün 6.gunum ben de öyleyim 🙈 elimi falan gezdirdigimde hava kabarcıklar var içerde patır patır sesler geliyor.. sordum doktora ödemeden dolayı dedi yerine yerleştirçe geçecekmiş inşallah 🤭

Bugün 6.gunum ben de öyleyim 🙈 elimi falan gezdirdigimde hava kabarcıklar var içerde patır patır sesler geliyor.. sordum doktora ödemeden dolayı dedi yerine yerleştirçe geçecekmiş inşallah 🤭
Evet evet 2 hafta oldu benim de geçti neredeyse. Çok eğilirsem oluyor ama o ilk haftadaki gibi rahatsızlık vermiyor 🌸

Merhaba benim bu durum çok uzun sürdü ama sonra geçti hiç endişelenmeyin🌸 Ayrıca göğüsleriniz küçük ama güzel olmuş keşke önceden görebilsek ona göre karar verebilmek daha büyüğüne🙄

Merhaba benim bu durum çok uzun sürdü ama sonra geçti hiç endişelenmeyin🌸 Ayrıca göğüsleriniz küçük ama güzel olmuş keşke önceden görebilsek ona göre karar verebilmek daha büyüğüne🙄
Aslında benim daha önce görüşmeye gittiğim doktor protezi göğüsüme bantlamıştı ameliyattan sonraki ortalama boyutunu göstermek amaçlı ve ben öyle karar vermiştim 300 cc civarı olmasına. Benim için bu bile büyük yani ben çok meme meme gezmek istemiyorum büyük göğüs ile dekolte verince direkt dikkat çekiyor ama küçük göğüs ile istediğini giy yine de abartı durmuyor bence o yüzden çok büyük istemedim 🌸

Back
X