Meme estetiği sonrası baskı ne zaman geçiyor?

Çok teşekkür ederim senin durumun nasıl acaba
Bugün 17 günüm Kollarımı tam kullanamıyorum uzanamıyorum çok sağ memem hafif aşağı inmiş gibi sol aynı yerinde morluklarım vardı geçiyor sararmaya başladı yataktan kalkınca baskı oluyor sonra geçiyor ödemelerin azaldı günden güne iyi oluyorum

Gerçekten 1 ay oldugunda cok rahatliyor insan. Bnde morluklarim icin 2 tüp krem bitirmistim. Benim çok fazla morarmalarım olmuştu. Çok daha iyi olucaz inşallah üzülüyorum ama ödem gidince ufaldılar insallah dahada fazla ufalmazlar şuan ki gibi kalırlar.

Benimde biraz küçüldü gibi ama öyle çok bi küçülme olmadı ödemler indi biraz ondan herhalde gözümüze küçük geliyor bide sekillenince daha bı dolgun görünüyormuş morluklar için ben birşey kullanmıyorum doktorda krem falan kullan demedi öyle geçmesini bekliyorum

Valla ben buyuklugu icin keske olsaymista daha buyuk yaptrsaydim diyorum ama doktorum daha buyugude olmazdı sana demisti olanla yetincem artik. Hic yoktu şmdi var bide begenmiyorum

Yumuşayıp protez kendini salinca dahada bi dolgun görünecektir kaç CC takıldı sana
Insallah ya. Bi de biz ne zman normal sutyen kullanmaya başlayabilcez doktorum beni hic bilgilendirmedi bu konuda. Ben 275 cc istemistim ameliyatta denemis cok ufak olmus 300 cc yuvarlak yuksek profil takmis doktorum iyikide 300 takmiis

Insallah ya. Bi de biz ne zman normal sutyen kullanmaya başlayabilcez doktorum beni hic bilgilendirmedi bu konuda. Ben 275 cc istemistim ameliyatta denemis cok ufak olmus 300 cc yuvarlak yuksek profil takmis doktorum iyikide 300 takmiis
Şuan sert olduğu için sütyen güzel durmaz 3 ayda falan anca takarız

Merhaba canım geçmiş olsun ben 13.gunumdeyim ameliyat sonrası normal annelerimizin giydiği penye balensiz Sütyen giydirmisler Çarşamba günü ameliyat olmuştum cumartesi pazar klinik kapalı olduğu için salı günü ilk kontrol gerçekleşti yani 6 gün sonra bandajlar çıktı ve sorduğumda bu sutyenle her kıyafeti giyemiyorum sporcu sütyeni giysem ince askılı tarzda biseyler alsam olurmu dedim sıkıntı Yok giyebilirsin dedi dışarı falan çıkarken normal sporcu atleti giyiyorum eve gelince içim rahat etmiyor diye onların giydirdigi sütyeni giyiyorum herkes en az 3 hafta korse vs takiyormus bende anlam veremedim neden bana korse yada şart koşulan bı sütyen verilmedi normal penye sütyen giydirip yolladılar sorduğum da sıkıntı olmaz giyebilirsin dendi

Korse dedigim şeyde penye sütyen gibi zaten canm ya ayni sey buyuk ihtimal sadece önden iliklemeli.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-18-19-15-36-703_trendyol.com.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 83
Korse dedigim şeyde penye sütyen gibi zaten canm ya ayni sey buyuk ihtimal sadece önden iliklemeli.
Bahsettigim bu canım teşekkür ederim ne faydası var acaba bunun anlamadim sıkı falanda tututugu yok yani amaç ne niye giydirdilerse bana

Eklentiler

• Screenshot_20220602-004431.png
    234,9 KB · Görüntüleme: 60
Bahsettigim bu canım teşekkür ederim ne faydası var acaba bunun anlamadim sıkı falanda tututugu yok yani amaç ne niye giydirdilerse bana
Valla benim doktorum Bir ay boyunca kullan dedi arada sporcu sütyeni de takabilirsin dedi bildiğim kadarıyla protez kaymasın şeklini alsın diye takıyorlar bende sormadım doktora ama araştırdığım kadarıyla öyle benimki çok sıkıyordu nefes alamıyordum en sona takmıştılar kancayı sonraki gün doktor pansuman yapınca en başa taktı biraz rahatladım ama yinede sıkıyordu beni ödemlerim inince rahatladım şuan ilk gün gibi değil ve ben hala sporcu sütyeni takmıyorum bunu yıkayıp tekrar giyiyorum sanki memelerimi koruyor gibi haftaya kontrolüm var Bir ayım dolacak doktora dicem geceleri bunu takmak istiyorum diye tak derse devam edecem zaten normal sütyen takamam sert daha memelerim

Benimki bu sekilde degil. Sporcu sütyeni yarım atlet gibi bisey önden bağlamalı. Bana doktorum takmadı kendim aldım 300 lirada para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…