-
- Konu Sahibi kendincebiri
Bugün 17 günüm Kollarımı tam kullanamıyorum uzanamıyorum çok sağ memem hafif aşağı inmiş gibi sol aynı yerinde morluklarım vardı geçiyor sararmaya başladı yataktan kalkınca baskı oluyor sonra geçiyor ödemelerin azaldı günden güne iyi oluyorumÇok teşekkür ederimsenin durumun nasıl acaba
Gerçekten 1 ay oldugunda cok rahatliyor insan. Bnde morluklarim icin 2 tüp krem bitirmistim. Benim çok fazla morarmalarım olmuştu. Çok daha iyi olucaz inşallahBugün 17 günüm Kollarımı tam kullanamıyorum uzanamıyorum çok sağ memem hafif aşağı inmiş gibi sol aynı yerinde morluklarım vardı geçiyor sararmaya başladı yataktan kalkınca baskı oluyor sonra geçiyor ödemelerin azaldı günden güne iyi oluyorum
Benimde biraz küçüldü gibi ama öyle çok bi küçülme olmadı ödemler indi biraz ondan herhalde gözümüze küçük geliyor bide sekillenince daha bı dolgun görünüyormuş morluklar için ben birşey kullanmıyorum doktorda krem falan kullan demedi öyle geçmesini bekliyorumGerçekten 1 ay oldugunda cok rahatliyor insan. Bnde morluklarim icin 2 tüp krem bitirmistim. Benim çok fazla morarmalarım olmuştu. Çok daha iyi olucaz inşallahüzülüyorum ama ödem gidince ufaldılar insallah dahada fazla ufalmazlar şuan ki gibi kalırlar.
Valla ben buyuklugu icin keske olsaymista daha buyuk yaptrsaydim diyorum ama doktorum daha buyugude olmazdı sana demisti olanla yetincem artik. Hic yoktu şmdi var bide begenmiyorumBenimde biraz küçüldü gibi ama öyle çok bi küçülme olmadı ödemler indi biraz ondan herhalde gözümüze küçük geliyor bide sekillenince daha bı dolgun görünüyormuş morluklar için ben birşey kullanmıyorum doktorda krem falan kullan demedi öyle geçmesini bekliyorum
Yumuşayıp protez kendini salinca dahada bi dolgun görünecektir kaç CC takıldı sanaValla ben buyuklugu icin keske olsaymista daha buyuk yaptrsaydim diyorum ama doktorum daha buyugude olmazdı sana demisti olanla yetincem artik. Hic yoktu şmdi var bide begenmiyorum
Insallah ya. Bi de biz ne zman normal sutyen kullanmaya başlayabilcez doktorum beni hic bilgilendirmedi bu konuda. Ben 275 cc istemistim ameliyatta denemis cok ufak olmus 300 cc yuvarlak yuksek profil takmis doktorum iyikide 300 takmiisYumuşayıp protez kendini salinca dahada bi dolgun görünecektir kaç CC takıldı sana
Şuan sert olduğu için sütyen güzel durmaz 3 ayda falan anca takarızInsallah ya. Bi de biz ne zman normal sutyen kullanmaya başlayabilcez doktorum beni hic bilgilendirmedi bu konuda. Ben 275 cc istemistim ameliyatta denemis cok ufak olmus 300 cc yuvarlak yuksek profil takmis doktorum iyikide 300 takmiis
Insallah 3 ay snra falan biraz bir araya gelip bi dekolte falan oluşabilir. Sütyen siz asla ortası birleşmicekŞuan sert olduğu için sütyen güzel durmaz 3 ayda falan anca takarız
Zaten yumuşayınca birleşir sütyenleInsallah 3 ay snra falan biraz bir araya gelip bi dekolte falan oluşabilir. Sütyen siz asla ortası birleşmicek
Merhaba canım geçmiş olsun ben 13.gunumdeyim ameliyat sonrası normal annelerimizin giydiği penye balensiz Sütyen giydirmisler Çarşamba günü ameliyat olmuştum cumartesi pazar klinik kapalı olduğu için salı günü ilk kontrol gerçekleşti yani 6 gün sonra bandajlar çıktı ve sorduğumda bu sutyenle her kıyafeti giyemiyorum sporcu sütyeni giysem ince askılı tarzda biseyler alsam olurmu dedim sıkıntı Yok giyebilirsin dedi dışarı falan çıkarken normal sporcu atleti giyiyorum eve gelince içim rahat etmiyor diye onların giydirdigi sütyeni giyiyorum herkes en az 3 hafta korse vs takiyormus bende anlam veremedim neden bana korse yada şart koşulan bı sütyen verilmedi normal penye sütyen giydirip yolladılar sorduğum da sıkıntı olmaz giyebilirsin dendiGeceleri takman yeterli olucagini söylemis ozaman gün icinde takmasakta olur. Ya cok top gibi duruyorlar hani biraz sanki normal meme gibi asagiya sarksalar daha iyi duracaklar o yuzden en azından gun icinde takmak istemiyorum hep ewdeyim zaten biyere gittigim yok ama bi sorun olur diye de endise ediyorum o yuzden merak ediyorum 1. Ayi dolanlar nasil yaptı diye. Internet arastirmalarmda hep 1 ay sonrası korse kullanimina gerek yok diyor. Doktoruma da sordum israrla 3 ay takıcaksin diyor ben hastalarima bu sekilde soyluyorum diyor. Diyorum her kiyafetle bu korse olmuyor. Disari cikarken sporcu sütyeni tak ozaman kiyafetine gore eve gelince yine korseni tak diyor. Hic rahat hissetmiyorum ev icinde korseyle
Korse dedigim şeyde penye sütyen gibi zaten canm ya ayni sey buyuk ihtimal sadece önden iliklemeli.Merhaba canım geçmiş olsun ben 13.gunumdeyim ameliyat sonrası normal annelerimizin giydiği penye balensiz Sütyen giydirmisler Çarşamba günü ameliyat olmuştum cumartesi pazar klinik kapalı olduğu için salı günü ilk kontrol gerçekleşti yani 6 gün sonra bandajlar çıktı ve sorduğumda bu sutyenle her kıyafeti giyemiyorum sporcu sütyeni giysem ince askılı tarzda biseyler alsam olurmu dedim sıkıntı Yok giyebilirsin dedi dışarı falan çıkarken normal sporcu atleti giyiyorum eve gelince içim rahat etmiyor diye onların giydirdigi sütyeni giyiyorum herkes en az 3 hafta korse vs takiyormus bende anlam veremedim neden bana korse yada şart koşulan bı sütyen verilmedi normal penye sütyen giydirip yolladılar sorduğum da sıkıntı olmaz giyebilirsin dendi
Merhaba canım geçmiş olsun ben 13.gunumdeyim ameliyat sonrası normal annelerimizin giydiği penye balensiz Sütyen giydirmisler Çarşamba günü ameliyat olmuştum cumartesi pazar klinik kapalı olduğu için salı günü ilk kontrol gerçekleşti yani 6 gün sonra bandajlar çıktı ve sorduğumda bu sutyenle her kıyafeti giyemiyorum sporcu sütyeni giysem ince askılı tarzda biseyler alsam olurmu dedim sıkıntı Yok giyebilirsin dedi dışarı falan çıkarken normal sporcu atleti giyiyorum eve gelince içim rahat etmiyor diye onların giydirdigi sütyeni giyiyorum herkes en az 3 hafta korse vs takiyormus bende anlam veremedim neden bana korse yada şart koşulan bı sütyen verilmedi normal penye sütyen giydirip yolladılar sorduğum da sıkıntı olmaz giyebilirsin dendi
Bahsettigim bu canım teşekkür ederim ne faydası var acaba bunun anlamadim sıkı falanda tututugu yok yani amaç ne niye giydirdilerse banaKorse dedigim şeyde penye sütyen gibi zaten canm ya ayni sey buyuk ihtimal sadece önden iliklemeli.
Bahsettigim bu canım teşekkür ederim ne faydası var acaba bunun anlamadim sıkı falanda tututugu yok yani amaç ne niye giydirdilerse bana
Benimki bu sekilde degil. Sporcu sütyeni yarım atlet gibi bisey önden bağlamalı. Bana doktorum takmadı kendim aldım 300 lirada para verdimBahsettigim bu canım teşekkür ederim ne faydası var acaba bunun anlamadim sıkı falanda tututugu yok yani amaç ne niye giydirdilerse bana