- 4 Aralık 2017
- 2
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi Huzur islamda
Ne kadar ayrikMeme estetiği sonrası ayrık kalan göğüs normal mi
Bende yeni ameliyat oldum göğüslerimin arasında ayrım var çatalım belli değil hiç sonradan düzelir mi acabaMeme estetiği sonrası ayrık kalan göğüs normal mi
Ne kadar ayrık kaç cmBende yeni ameliyat oldum göğüslerimin arasında ayrım var çatalım belli değil hiç sonradan düzelir mi acaba
3 3.5 santim yeni oldum ameliyat ama önden hiç yapılmış gibi durmuyor dekolteli durmuyor yani nasıl anlatsam bilemedim zamanla biraz birleşirlermi acabaNe kadar ayrık kaç cm
Zamanla birlesmez ancak sutyenle birlestirirsiniz.benimde 2.5 cm ayrik o sizin genetik yapinizla alakali cok kafayi takmayin3 3.5 santim yeni oldum ameliyat ama önden hiç yapılmış gibi durmuyor dekolteli durmuyor yani nasıl anlatsam bilemedim zamanla biraz birleşirlermi acaba
2 gündür ağlıyorum buna bir hafta bile olmadı ameliyat olalı ama belki zamanla en azından daha güzel dururZamanla birlesmez ancak sutyenle birlestirirsiniz.benimde 2.5 cm ayrik o sizin genetik yapinizla alakali cok kafayi takmayin
numaram yazabilirsiniz whatsapdan2 gündür ağlıyorum buna bir hafta bile olmadı ameliyat olalı ama belki zamanla en azından daha güzel dururSizde ayrılıkta değişim olmadı yani ?
Ne zaman ameliyat oldunuzBen de aynı durumdan muzdaribim yarın doktora görüneceğim bakalım yapılabilecek bir şey var mı
19-20 gün falan oluyorNe zaman ameliyat oldunuz
Sütyenle birleşiyorlarmı gerçi 1 ay olmamış ikimizinkide yeni ya belki ödemlerimiz gidince biraz düzelir anatomimizlede alakalı olabilir19-20 gün falan oluyor
19-20 gün falan oluyor
Ben de yeni ameliyat oldum bu gün 6. Günüm, meme uçlarım meme merkezinden aşağıda duruyor acaba zamanla üste çıkar mıSütyenle birleşiyorlarmı gerçi 1 ay olmamış ikimizinkide yeni ya belki ödemlerimiz gidince biraz düzelir anatomimizlede alakalı olabilir
25 26 gün geçt ameliyatımın üstünden ve göğüslerim yumuşamaya aşağı inmeye başladı göğüs uçlarım yukarı gelmeye başladı ve göğüs aramdaki şişlik gitti normalde 2 meme arasına 3 parmağım girerken şu an 2 parmaklık bir mesafe var keşke ilk 2 haftada aynaya geçip bakmasaymışım boşu boşuna üzülmüşümMeme estetiği sonrası ayrık kalan göğüs normal mi
merhabalar benim de yaptıralı 2 ay oldu ancak hala sütyenle bile birleşmiyor, sizinki düzeldi mi?Zamanla birlesmez ancak sutyenle birlestirirsiniz.benimde 2.5 cm ayrik o sizin genetik yapinizla alakali cok kafayi takmayin
Benim 6 yıl oldu. O sizin genetik meme yapısıyla alakalı bir durum. Birde daha çoook yeni 1 yıla kadar yumuşama oluyor. O zaman doğal görüntü alıyor. Yumuşayıncaya sütyenle birleşiyor. Şuan sütyen yok ayrık birbirinden. Yapısı böyleydi zaten benim göğüslerin.merhabalar benim de yaptıralı 2 ay oldu ancak hala sütyenle bile birleşmiyor, sizinki düzeldi mi?
evet benimkinin de yapısı ameliyat öncesinde de ayrıktıBenim 6 yıl oldu. O sizin genetik meme yapısıyla alakalı bir durum. Birde daha çoook yeni 1 yıla kadar yumuşama oluyor. O zaman doğal görüntü alıyor. Yumuşayıncaya sütyenle birleşiyor. Şuan sütyen yok ayrık birbirinden. Yapısı böyleydi zaten benim göğüslerin.
Rica ederim. Masaj yapmayı ihmal etme, yağ sürerek tabi. 1 yılı bile geçer yumuşaması çünkü kas dokular kendini bırakması zaman alıyor. Bizim gelin 1 yıl önce yaptırdı. Onun göğüsleri ortası birleşikti ödem inince şahane oldu. onun birleşik olmasından kaynaklanıyor. Benim ayrık. Ama hiç yaptırdığıma pişman olmadım. Tek pişmanlığım 500 cc isteseydim.evet benimkinin de yapısı ameliyat öncesinde de ayrıktızaten merak ettiğim ne zaman sütyenle birleştirebileceğimdi onu da cevaplamışsınız teşekkür ederim :) demek ki ben biraz fazla acele ediyorum, forumda bazı mesajlarda 3. ayda sütyenle birleşebildiğini yazanlar olmuştu o yüzden meraklandım ben de..
bana da birine 275 diğerine 300 takıldı biraz daha büyük olabilirdi diyorum ama vücuduma uymayabilirdi bu sefer deRica ederim. Masaj yapmayı ihmal etme, yağ sürerek tabi. 1 yılı bile geçer yumuşaması çünkü kas dokular kendini bırakması zaman alıyor. Bizim gelin 1 yıl önce yaptırdı. Onun göğüsleri ortası birleşikti ödem inince şahane oldu. onun birleşik olmasından kaynaklanıyor. Benim ayrık. Ama hiç yaptırdığıma pişman olmadım. Tek pişmanlığım 500 cc isteseydim.