Meme estetiği sonrası ayrık göğüs normalmi

3 3.5 santim yeni oldum ameliyat ama önden hiç yapılmış gibi durmuyor dekolteli durmuyor yani nasıl anlatsam bilemedim zamanla biraz birleşirlermi acaba
Zamanla birlesmez ancak sutyenle birlestirirsiniz.benimde 2.5 cm ayrik o sizin genetik yapinizla alakali cok kafayi takmayin

Meme estetiği sonrası ayrık kalan göğüs normal mi
25 26 gün geçt ameliyatımın üstünden ve göğüslerim yumuşamaya aşağı inmeye başladı göğüs uçlarım yukarı gelmeye başladı ve göğüs aramdaki şişlik gitti normalde 2 meme arasına 3 parmağım girerken şu an 2 parmaklık bir mesafe var keşke ilk 2 haftada aynaya geçip bakmasaymışım boşu boşuna üzülmüşüm

merhabalar benim de yaptıralı 2 ay oldu ancak hala sütyenle bile birleşmiyor, sizinki düzeldi mi?
Benim 6 yıl oldu. O sizin genetik meme yapısıyla alakalı bir durum. Birde daha çoook yeni 1 yıla kadar yumuşama oluyor. O zaman doğal görüntü alıyor. Yumuşayıncaya sütyenle birleşiyor. Şuan sütyen yok ayrık birbirinden. Yapısı böyleydi zaten benim göğüslerin.

evet benimkinin de yapısı ameliyat öncesinde de ayrıktı zaten merak ettiğim ne zaman sütyenle birleştirebileceğimdi onu da cevaplamışsınız teşekkür ederim :) demek ki ben biraz fazla acele ediyorum, forumda bazı mesajlarda 3. ayda sütyenle birleşebildiğini yazanlar olmuştu o yüzden meraklandım ben de..

Rica ederim. Masaj yapmayı ihmal etme, yağ sürerek tabi. 1 yılı bile geçer yumuşaması çünkü kas dokular kendini bırakması zaman alıyor. Bizim gelin 1 yıl önce yaptırdı. Onun göğüsleri ortası birleşikti ödem inince şahane oldu. onun birleşik olmasından kaynaklanıyor. Benim ayrık. Ama hiç yaptırdığıma pişman olmadım. Tek pişmanlığım 500 cc isteseydim.

bana da birine 275 diğerine 300 takıldı biraz daha büyük olabilirdi diyorum ama vücuduma uymayabilirdi bu sefer de sizin kaç cc acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…