- 9 Şubat 2018
- 6
- 2
- 28
- Konu Sahibi doubledeeps
9 Ağustos tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversite Hastanesinde Profesör Dr. Yakup Karabağlı’ya ameliyat oldum. Ameliyat gayet başarılı geçti ve yıllardır istediğim göğüslere sayesinde sahip oldum. Kas altına silikon takıldı. Bedensizdim. Fakat şu an 75B giyebiliyorum. Vücut ölçülerim için inanılmaz ideal oldu. İlk iki gün hayatımın en kötü günleriydi. Beni en çok rahatsız eden göğüs kafesimde sanki iki tane taş varmış hissiydi. Dediklerinden asla çıkmadım ve beşinci günümde gece kulübünde dans ediyordum. Bugün tam 7 ay oldu. Ara ara balenli sütyen kullanıyorum ama hala desteskli kullanmıyorum çünkü denediğim zaman çok rahatsızlık veriyor. Göğüslerim hala o kadar yumuşamadı. Yüz üstü yatmıyorum çünkü silikonları hissediyorum ve haliyle beni rahatsız ediyor.
Yalnız son iki gündür sol göğüsümde ara ara batma hissi yaşıyorum. Doktorum Eskişehir’de olduğu için gidip gelmekte zor oluyor. Kapsül oluşmuş olabilir mi diyorum eminde değilim. 7 ay geçmesine rağmen masajıma devam ediyorum. Görüntü olarak hiç bir problem yok ama dediğim gibi ara ara bir batma hissim var. Sizce ne yapmalıyım?
Yalnız son iki gündür sol göğüsümde ara ara batma hissi yaşıyorum. Doktorum Eskişehir’de olduğu için gidip gelmekte zor oluyor. Kapsül oluşmuş olabilir mi diyorum eminde değilim. 7 ay geçmesine rağmen masajıma devam ediyorum. Görüntü olarak hiç bir problem yok ama dediğim gibi ara ara bir batma hissim var. Sizce ne yapmalıyım?