Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gün önce meme estetiği oldum büyütme. Ama revizyon yaptırmam gerekiyor. Revizyon yaptıranlar ne kadar süre geçince yaptırabildiniz revizyonu. Bir de sebebiniz neydi
5 gün önce meme estetiği oldum büyütme. Ama revizyon yaptırmam gerekiyor. Revizyon yaptıranlar ne kadar süre geçince yaptırabildiniz revizyonu. Bir de sebebiniz neydi
Vücut tipime göre konulan 275 cc aşırı küçük. Bir de ödemlerim geçtiği indiğini falan düşünemiyorum. Doktorum 1 sene sonra değiştirebiliriz dedi ama ben zaten yıllardır bunu beklemiştim şimdi 1 sene daha beklemek zorunda kaldım
Vücut tipime göre konulan 275 cc aşırı küçük. Bir de ödemlerim geçtiği indiğini falan düşünemiyorum. Doktorum 1 sene sonra değiştirebiliriz dedi ama ben zaten yıllardır bunu beklemiştim şimdi 1 sene daha beklemek zorunda kaldım
165 60 kiloyum 6 ay önce ameliyat oldum 335 cc motiva marka. Büyüklüğünden çok memnunum. Üzüldüm sizin adınıza süreç kolay değil tekrar göze almakta çok zor. Sizin boy kilonuz kaç.
165 60 kiloyum 6 ay önce ameliyat oldum 335 cc motiva marka. Büyüklüğünden çok memnunum. Üzüldüm sizin adınıza süreç kolay değil tekrar göze almakta çok zor. Sizin boy kilonuz kaç.
Benim de kendi dokum yok denecek kadar azdı. Daha büyüğü sığmıyorsa doktorlarında yapabileceği bir şey olmuyor maalesef büyük cc koyduklarında sonuçları daha can sıkıcı olabiliyor. Markasına göre de değişir ama 60 cc büyük bir fark yaratmaz tabii beklentilerle de alakalı tabii. Bana da en fazla bu kadar sığmış
evet marka da farklıymış bir de yüksek profil falan varken orta profil konulmuş bana hepsi ayrı etken tabi ama canım sıkılmadı hüsrana uğramadım desem yalan olur. Çok teşekkür ederim
275 i yuksek profil koysaymis baya farkederdi aslinda. Ben 165 boy 50 kg yum. Motiva ergonomix 335 cc yuksek profil var suan. Dr sunu solemisti ameliyattan ciktigimda. 315 kucuk geldi 355 guzel oldu fakat bir tik buyuk oldu. Dogal tercih ettiginiz icin 335 koydum dedi. Gercekten bi kucugu olmazmis bi buyugu de fazla gelirmis. Oyle guzel ayarlamiski. Sizin de 275 yuksek profil olsaydi gozunuze kucuk gelmezdi muhtemelen. Bu benim ikinci ameliyatimdi. İlki mentor 320 ultra yuksek profildi ve cok buyuk duruyodu. Dusunun cc kucuk olmasina ragmen uhp oldugu icin buyuktu. Suanki cc olarak daha buyuk fakat tam ayarinda oldu. Neden orta profil kullanmiski acaba..