Meme estetiği refakatçı

_ozengull

🖤
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
772
687
103
kızlar merhaba. 10 gün sonra İstanbul’a gelip ameliyat olacağım. Lakin refakatçım yok. Daha doğrusu vazgeçti ve başka şeyler yapacak. Siz olduğunuzda yanınızda birileri var mıydı ? Aramızda hiç refakatçısız ameliyat olan var mı ? Bu süreci yaklaşık 7/10 gün yalnız geçirebilir miyim sizce ? Ameliyat sonrasından korkuyorum...

Estetik de olsa ameliyattan söz ediyorsunuz. Kesinlikle refakatçisiz olmaz.psikolojik olarak da birini arıyor insan, yardım almak için de mutlaka birine ihtiyacınız olacak. Çok iyi bir hastaneyse hemşireler kimsenin yokluğunu aratmayabilir ama taburcu olduktan sonra ne olacak. Benim görüşüm tek başına yapamayacağınız yönünde. Geçmiş olsun şimdiden bu arada..

kızlar merhaba. 10 gün sonra İstanbul’a gelip ameliyat olacağım. Lakin refakatçım yok. Daha doğrusu vazgeçti ve başka şeyler yapacak. Siz olduğunuzda yanınızda birileri var mıydı ? Aramızda hiç refakatçısız ameliyat olan var mı ? Bu süreci yaklaşık 7/10 gün yalnız geçirebilir miyim sizce ? Ameliyat sonrasından korkuyorum...

Merhaba;
Kesinlikle yaninizda biri olmadan bu ameliyati yaptirmayin. Ilk 3 gun birisi olmadan hicbirsey yapamiyorsunuz. Kalkamiyorsunuz wc ye gidemiyorsunuz ilac icemiyorsunuz kolunuzu kaldiramiyorsunuz ustunuzu degistiremiyorsunuz. Mutlaka birini bulun ve oyle olun. :(

Back
X