Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sekil bozuklugu varsa kapsul kontraktorunden suphelenebilirsiniz. Ama sekilde bi sorun yoksa yada agri yoksa protezin kendi sertligi olabilir..mentor yumusak bir protez degil zaten. Max yumusakliga hrnuz ulasmamis olabilir 6 aya kadar biraz daha yumusar.
Kapsülde şekil bozukluğu olmayabiliyor meme altında böyle şarj kablosundan bir tık kalın bir şerit oluştu bende ama boylu boyunca değil kısa yani sülük hayvanı boyunda ve onu elimle tutup biraz sağa sola getirebiliyordum sabit değildi. Meme ultrasonunda belli oluyordu kapsül dedi Dr ve aldı 2. Ameliyatımı böylece olmuş oldum. Bende kesinlikle şekilde bariz bir bozukluk olmadı sadece ben anlıyordum şeklinden. Gören kimse anlamıyordu. Tek memede bu şekildeydi ama Dr diğer memeyi de açtı onda da başlamış dedi. Ben hiç anlamadım diğerini.
Kapsülün seviyeleri vardır. 1 ve 2. seviyeler istenen seviyedir. 3. ve 4. seviye ise istenmeyen seviyedir ve buna kapsül kontraktürü denir. Bu kapsül seviyesi görüntülemede anlaşılmayabilir. Ama şekil bozukluğu ve ağrı semptomlar olabilir. Ama her şekil bozukluğu ve ağrı kapsül kontraktürü olacak anlamını taşımaz. Meme dokusunda da farklı oluşumlardan dolayı böyle bir hissiyat oluşabilir. Ne yazık ki bunu en sağlıklı anlamanın yolu memenin açılmasıdır. Hiç bir görüntüleme ya da doktor meme açılmadan tam teşhisi koyamaz. Sadece fikir yürütürler.