- 1 Aralık 2021
- 12
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi Kulkedisi0
Teşekkür ederimMerhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Hacettepe hastanesinde Doc dr Mert çalış var çok ilgili ve iyi bir doktor kendisi. İkinci görüşmeden sonra ameliyat gününü netleştirdik 14 ocakta olcam insallah. Siz de bir görüşün isterseniz
Merhaba ameliyat oldunuz muHerkese merhaba hanımlarsizlere çok ihtiyacım var, ben 27 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Göğüslerimden hiç memnun değilim ikisini bir araya getirseniz bir avuç doldurmaz, bu beni çok rahatsız ediyor ve psikolojik olarak da çok kötü etkiliyor. Özele gidecek durumum yok maalesef ankara da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olupda memnun kalan var mı? Hangi doktora gittiniz ve ne kadar ücret ödediniz hepsi hakkında bilgi verebilir misiniz
MalesefMerhaba ameliyat oldunuz mu
Fiyat nedir peki? Keşke herkes yaptırdığı ameliyatın fiyatını da paylaşsaMerhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Hacettepe hastanesinde Doc dr Mert çalış var çok ilgili ve iyi bir doktor kendisi. İkinci görüşmeden sonra ameliyat gününü netleştirdik 14 ocakta olcam insallah. Siz de bir görüşün isterseniz
16 bine oldumFiyat nedir peki? Keşke herkes yaptırdığı ameliyatın fiyatını da paylaşsa
İfiyat konusunda hiç bir bilgim yokFiyat nedir peki? Keşke herkes yaptırdığı ameliyatın fiyatını da paylaşsa
Merhaba, ben geçen yıl feruh Bingüle oldum fakay kesinlikle seçeneklerin arasında olmasın sonuç hüsranHerkese merhaba hanımlarsizlere çok ihtiyacım var, ben 27 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Göğüslerimden hiç memnun değilim ikisini bir araya getirseniz bir avuç doldurmaz, bu beni çok rahatsız ediyor ve psikolojik olarak da çok kötü etkiliyor. Özele gidecek durumum yok maalesef ankara da devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olupda memnun kalan var mı? Hangi doktora gittiniz ve ne kadar ücret ödediniz hepsi hakkında bilgi verebilir misiniz
İki hafta sonra daha iyi olacaksınız emin olun ilk bir hafta zorlu geçiyor sonra yavaş yavaş iyilesme süreci basliyorArkadaşlar ameliyattan ne kadar bir süre sonra ağırlık hissinden kurtulacağım yani göğüslerimi eskisi gibi hissetmek ne zaman olur
Bende ameliyat oldum Florya’da 25 binFiyat nedir peki? Keşke herkes yaptırdığı ameliyatın fiyatını da paylaşsa