sende bizden olmalısın burda olduğuna göre!!!!... ama ben popomdan çok memnunum
arzucum, ben bu üyenin bayan olduğundan bile şüpheliyim
Ne kadar da çok beyniyle barışık olmayan var...
ne kadar çok gereksiz üye var :)
tek bu olsa keşke bence bir sürü bayan olmayan var bence :) kk çok duyulmuş bir durumda çünkü, bu tarz saçma yorumlarla daha çok karşılarız,
o halde benden de bi günaydın kızlar:)
kızlar yeniden araştırmalara başladım memişlerimi büyütmek için:) çook yakın zamanda olucam ameliyat ama tabi araştırcam önce:) heycanlıyım cesaret verin bana
çok sağol arzumcum daha önce konyada hakan beyle mailleşmiştim.bakalım tekrar görüşücem herşeyi detaylı bi şekilde konuşcam. güven alabilirsem ona ameliyat olmayı düşünüyorum. olmazsa başka doktor arayışlarına başlıcam. bi de bütçem kısıtlı o yüzden devlet hastanesinde araştırıyorum. bakalım süreç başladı benim için:)
Günaydınlarrrrrr
Ooooo..Günaydınlar efendimm...Bende bahsettigin doktoru araştırıyordum canımTaner Bahar ismini duymamıştım daha önceden..Netende baktıgımda olumlu yada olumsuz bir habere rastlamadım dogrusu..Gidip görüşmeni öneririm
canımmmmmm cok tskler. gidip görüseyim kötü olsa herhalde söylemezdi dimi
ankaradayım canım ya. çok uzun zaman önce araştırmıştım hakan beyi konya da yakın diye orayı düşündüm. ankarada bulamadım ben bi de devlet hastanesinde yaptırmayı düşündüğüm için. bütçem anca yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?