Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

arzum77

MEMETÖR :))
Pro Üye
15 Ekim 2010
16.012
8.835
Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete :KK52:

hayırlı olsun arzum, güzel bi başlık olmuş, böylece yağmurluk sık sık bizi uyarmak zorunda kalmayacak :)

Zaten herşey Yagmurlugun sinirlerinin zıplamaması için :KK34: :KK9: Umarım forumdaki arkadaşlada dikkat ederler,sohbetlerini buradan yaparlar.Kızlar,herkese açıktır bu topik.Yaşadıgınız güzel kötü şeyleri,buluşma organizasyonlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.Hep beraber olmak,birbirimize destek olmak dileğiyle :KK16:

henüz olmadım sanırım 10 gün içinde olacağım o zaman anlatırım inşallh bir sorun yaşamam

Topik hepimize hayırlı olsun arkadaşım:KK54: Keyifli sohbetler herkese:21:

Arzum süpersin kanka :KK19: ne iyi düşünmüşsün, tamam takılırım sık sık öptüm seni:KK54:

Slm arzumcum cok iyi olmus bu topik. cumartesi gecesi tr ye geldim ve Bugun doktor muayenem vardi kismetse yarin saat iki de ameliyatim olacak bakalim hayirlisi insallah hersey yolunda gider.

Cok iyi olmus bu baslik :)

Super fikir arzumcum :)

Beratti sanada simdiden gecmis olsun :) Umarim hersey istedigin gibi olur :KK66:

konu hoş olmuş paylaşalım burdaaaaaaaa:KK70::KK70: mesela benim bi problemim var kıslar gömleklerm kapanmıyoooooooooooooo:KK70::KK70:

arzum konu hoş olmuş valla paylaşalım burdaaaaaaaa:KK70::KK70: mesela benim bi problemim var kıslar gömleklerm kapanmıyoooooooooooooo:KK70::KK70:

Slm arzumcum cok iyi olmus bu topik. cumartesi gecesi tr ye geldim ve Bugun doktor muayenem vardi kismetse yarin saat iki de ameliyatim olacak bakalim hayirlisi insallah hersey yolunda gider.

şimdiden hayırlı olsun cnm inşallah sorunsuz güzel güzel atlatırsın şimdiden geçmiş olsun:KK16:

başlığı görünce çok şaşırdım, tuhaf geldi ne alaka dedim :KK45:

ilk yazılanları okuyunca gerçekten ihtiyaç olduğunu anladım bu başlığa.

ameliyat olmaya karar verenler neden ıvır zıvır yazıları da okuyup zaman kaybetsin ki değil mi ama :KK9: :KK31:

fikrini beğendim arzum, herkesin arasıra bu başlığa ihtiyacı olabilir. :KK19:

arzumcumm ne iyi düşünmüşsün,süper olmuş vallahi.kızlar hepimize hayırlı olsun yeni topiğimiz..arzum nereye biz oraya:KK4:

X