Canım hangi doktora ameliyat oldunSlm fostıklar sımdı hadtanedeyım kan tektıklerı yapılıyor bıraz hoc gelcekmıs cızımler ıcın 345 natrella alergan takılıyor sanırım bana
Albüm yapınca beni izle canım. Bakalım. Birde başka dr lardan da fıkır Al Bence.Bende aralik sonunda protez taktiricam ama hala kararsizim. Dr diklestirmeyle birlikte yapalim yoksa iyi olmaz dedi ama ben iz kalmasini istemiyorum. Ô dikis izlerini gormektense sarkik bir même tercihimdir.Ama album une baktigim bir bayan diklestirme olmadan cokta guzel memeleri olmus sadece protezle toparlanmis.Album yapicam vé sizlerdende fikir bekliyorum. Protezle duzelmezmi
Seni izlemeye aldim canim.Senin memeler cok guzel olmus.Albüm yapınca beni izle canım. Bakalım. Birde başka dr lardan da fıkır Al Bence.
Canım Fotoğraf gözükmüyor. Ayarlarını izlediklerim yap. Takip ettiklerim yada.Seni izlemeye aldim canim.Senin memeler cok guzel olmus.
Ama ben malesef baska drla gorusme imkanim yok.Surem cok kisitli.10 gunlugune istanbula gelip ameliyat olup gidicem.
Yapicam canim albumuCanım Fotoğraf gözükmüyor. Ayarlarını izlediklerim yap. Takip ettiklerim yada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?